Menu Luk

Den Grænseløse

Snart kan biografpublikummet igen fordybe sig i uopklarede mordsager sammen med Carl Mørck, Rose og Assad fra Afdeling Q, når trioen sendes til Bornholm, hvor et gammelt mysterium om en død pige, hængende i et træ, vækkes til live og trækker tråde til en hemmelig solkult på øen.

Handlingen
Meget mod sin vilje involveres Afdeling Q i en for længst lukket sag om et drab på en ung bornholmsk kvinde. Sagen, der officielt blev skrinlagt som en trafikulykke, har drevet Carl Mørcks gamle ven og politikollega i døden, og det bringer Carl, Rose og Assad til øen, hvor de ledes på sporet af en fordækt, soldyrkende kult og konfronteres med deres egne mørke sider.

Ulrich Thomsen vender tilbage som Carl Mørck, hvor han viser helt nye sider af den ellers velkendte karakter. Over for Ulrich Thomsen står Sofie Torp i en af sine hidtil mest udfordrende roller, når Rose-karakteren i særdeleshed træder frem i lyset og bliver bærende for plottet. Trioen fuldendes med tilføjelsen af Afshin Firouzi til castet, når han indtager rollen som Assad. Foruden den velkendte trio kan publikum også se frem til stærke præstationer fra blandt andre Joachim Fjelstrup, Helle Fagralid, Rasmus Bjerg, Søren Malling og den svenske stjerne Hedda Stiernstedt.

Fotocredit: Armands Virbulis

Filmen får biografpremiere over hele landet den 1. februar 2024

Kilde:Nordisk Film Distribution