Menu Luk

Copenhagen Cowboy

Nicolas Winding Refn har ikke lavet noget på dansk siden ‘Pusher III’ i 2005, men er han tilbage med Netflix-serien ‘Copenhagen Cowboy’

Copenhagen Cowboy er en spændingsfremkaldende, neon-drenched noir-serie på seks afsnit om en mystisk, ung, kvindelig helt, Miu. Efter et helt liv i slaveri og på randen af en ny begyndelse krydser hun det faretruende landskab i Københavns kriminelle underverden. I sin søgen efter retfærdighed og udøvelse af hævn møder hun sin nemesis, Rakel, idet de begiver sig ud på en odyssé gennem det naturlige og overnaturlige. Fortiden transformerer og definerer i sidste ende deres fremtid, da de to kvinder opdager, at de ikke er alene – de er mange.

Medvirkende: Angela Bundalovic (Miu), Lola Corfixen (Rakel), Zlatko Buric (Miroslav), Andreas Lykke Jørgensen (Nicklas), Jason Hendil-Forssell (Chiang), LiIi Zhang (Mor Hulda), Dragana Milutinovic (Rosella)

Om Nicolas Winding Refn

Instruktør, manuskriptforfatter og producer Nicolas Winding Refn er født i København og voksede op i New York. Han er mest kendt for Pusher-trilogien (1996-2005), Bronson (2008), Valhalla Rising (2009), Drive (2011), Only God Forgives (2013), The Neon Demon (2016) og serien Too Old to Die Young (2019).

Copenhagen Cowboy har  premiere 5. januar 2023 på Netflix

Martin Riis Larsen

Ejer og stifter, samt skribent