Menu Luk

Elsker Dig For Tiden

‘Elsker Dig For Tiden’ følger Anna og Thomas, der er hinandens modsætninger, men de mangler begge det samme – kærligheden. Anna er en selvstændig karrierekvinde, der holder kærligheden i strakt arm. Thomas er traditionel romantiker og leder desperat efter den eneste ene. Med støtte fra deres venner følger vi Anna og Thomas’ rejse fra det allerførste møde, igennem den forvirrende forelskelse og til hverdagen melder sin nådesløse ankomst i parforholdet… Julie og Jesper står bag manuskriptet, instruerer og medvirker selv i filmen. Julie Rudbæk spiller Anna, mens Kasper Dalsgaard spiller Thomas. 34-årige Kasper Dalsgaard er uddannet fra Skuespillerskolen i Odense og har medvirket i en lang række teateropsætninger på bl.a. Aalborg Teater, Mungo Park, Teater Grob og Det Kongelige Teater. Kasper blev sidste år nomineret til Årets Reumert som Årets mandlige ensemblerolle og har derudover medvirket i de sidste tre sæsoner af ‘Sygeplejeskolen’.

Omkring Anna og Thomas er vennerne og veninderne – Nikolaj, der bliver spillet af Jesper Zuschlag, og Kasper, der bliver spillet af Magnus Haugaard (‘Skyld’, ‘Klemt’) samt Kathrine, som bliver spillet af Sofie Jo Kaufmanas (’29’, ‘Klassen’, ‘Hvorfor snakker vi ikke om mig?’, ‘Blå bog for evigt’) og Signe, der bliver spillet af Oliva Joof Lewerissa (‘DNA’, ‘Venuseffekten’). Annas forældre bliver spillet af Michael Moritzen og Vibeke Hastrup. Derudover medvirker Katinka Petersen (‘Når støvet har lagt sig’, ‘Far’), Cyron Melville (‘Vanvittig forelsker’, ‘Sommeren ’92’), Miri-Ann Beuschel (‘Forældre’, ‘Doggystyle’), Lasse Dein (‘P3 Satire’), Roberta Reichardt (‘Knæler’, ‘Sjit Happens’), Karoline Brygmann (‘Mercur’, ‘Venuseffekten’), Anders Brink (‘De frivillige’, ‘Sunday’) og Eva Jin, der for alvor gjorde sig bemærket ved sin optræden ved Zulu Comedy Galla 2020.

Julie og Jesper siger om deres cast: ”Vi er helt vildt glade for castet på ‘Elsker Dig For Tiden’. Vi er lykkes med at samle nogle af de dygtigste og sjoveste mennesker, vi kender. Det er en god blanding af velkendte ansigter og så helt nye talenter, som man skal holde godt øje med. Castet har stor betydning for os, og det er en kæmpe fornøjelse at se vores univers komme til live igennem disse dejlige skuespillere”.

Producer Marcella Dichmann udtaler: ”Julie og Jesper har skabt en autentisk fortælling om deres generation med præcis den komiske nerve, de er kendt for. Handlingen foregår denne gang både i København og Hvidovre, og hos SF Studios er vi er utrolig glade for samarbejdet med netop Hvidovre Kommune. Deres opbakning til ‘Elsker Dig For Tiden’ oplever jeg som en vigtig anerkendelse af dansk film.”

”Det er utrolig spændende og dejligt, at der igen bliver filmet en ny, dansk film i Hvidovre. Det giver os mulighed for at vise vores fantastiske kommune frem. Samarbejdet med SF Studios giver også mulighed for, at lokale elever og studerende kan komme i praktik på filmoptagelserne, ligesom alle borgere kan komme helt tæt på filmens verden som statister og tilskuere til udvalgte optagelser”, siger Hvidovres borgmester, Helle Adelborg.

‘Elsker Dig For Tiden’ er produceret af SF Studios med støtte fra Det Danske Filminstitut v/ filmkonsulent Lotte Svendsen under Komedie Call, i samarbejde med TV2 Danmark og Hvidovre Kommune. Filmen distribueres af SF Studios.

Filmen får dansk biografpremiere den 22. december 2022

Kilde: SF Studio pressemeddelse