‘Vi børn fra Bahnhof Zoo‘ - Se den første teaser

Den tysksprogede Viaplay Original ‘Vi børn fra Bahnhof Zoo’ er en fortælling om en flok unge mennesker, der søger deres identitet i en verden af stoffer og voksenlivets fristelser.

Viaplay Originalen ’Vi børn fra Bahnof Zoo’ er en nyfortolkning af Christiane F’s bog om seks unge mennesker, der finder hinanden i Berlins natteliv med alt, hvad det indebærer af stoffer og døgnåbne undergrundsklubber. I serien følger vi Christiane F, der higer efter at finde en dybere mening med livet, mens hun sammen med en gruppe teenagere tilbringer tiden i det daværende Vestberlins natteliv – og på Vestberlins togknudepunkt Berlin Zoologische Garten.

Serien skildrer med både varme og skønhed unges kompromisløse søgen efter identitet. Allerede i 1981 skabte filmen ’Vi børn fra Bahnhof Zoo’ international debat med sin ærlige skildring af teenagere, der gled ind i en verden af stoffer og prostitution – en film, hvor David Bowie i øvrigt spillede sig selv, mens han også stod for dele af soundtracket.

’Vi børn fra Bahnhof Zoo’ er skrevet af blandt andet Annette Hess, mens serien er instrueret af Philipp Kadelbach, som er kendt for ’Generation War’, ’SS-GB’ og ’Perfume’.

Hovedrollerne i serien spilles af en gruppe unge stjerneskud, bl.a. Jana McKinnon, Lea Drinda, Jeremias Meyer, Michelangelo Fortuzzi, Lena Urzendowsky og Bruno Alexander.

Dramaserien består af otte afsnit og har premiere på Viaplay den 28. februar. Se den første teaser nu.