Welcome to Utmark - ny norsk HBO Nordic originalserie

– Kilde: HBO Nordic

Welcome to Utmark

Det norske komediedrama fra HBO Europe er skrevet af danske Kim Fupz Aakeson og instrueret af islandske Dagur Kári. Tobias Santelman, Marie Blokhus, Alma Günther og Stig Henrik Hoff spiller hovedrollerne. Serien består af 8 episoder, der alle bliver frigivet på premieredagen den 18. april. 

Alle kender alle i den afsides del af Norge, hvor Welcome to Utmark udspiller sig, men stemningen er mærkelig i det lille samfund, og gæstfriheden er til at overse. Da en ny skolelærer flytter til byen, håber hun på en frisk start i naturskønne omgivelser, men der går ikke lang tid, før hun finder ud af, at den eneste, der opfører sig nogenlunde normalt på disse kanter, er en 12-årig pige.

Welcome to Utmark er på sin vis en historie om utroskab, ensomhed, jalousi, bedrag og nederlag, men det er også en munter fortælling om at acceptere den, man er, og få det bedste ud af de kort, man har på hånden. Og så handler det også lidt om at smugle hjemmebrændt, russisk gin! 

I hovedrollerne finder man Tobias Santelmann (Kon-Tiki, Exit), Marie Blokhus (Chasing the Wind), Alma Günther (Side om side) og Stig Henrik Hoff (Beforeigners), og det øvrige cast tæller Marius Lien, May-Linda Kosumovic, May-Linda Kosumovic, Gard Bjørnstjerne Eidsvold, Nils Johnson, Ingrid Vollan, Ingvild Holthe Bygdnes, Kamilla Grønli Hartvig, Maria Bock, Jonas Strand Gravli, Niklas Gundersen, Ingunn Øyen, Frank Kjosås, Nader Khademi, Pelle Heikkilä og Eero Milonoff.

Welcome to Utmark består af otte episoder og får premiere den 18. april på HBO Nordic. Alle episoder bliver frigivet på premieredagen.