Whitney Houstons liv og karriere bliver filmatiseret

 – Skrevet af Martin Riis Larsen (Foto fra filmen Whitney – 2018)

Whitney Houstons svigerinde, manager og talsperson for familien, Pat Houston, er således tilknyttet som producer. Derudover er Clive Davis, der samarbejdede med R&B-sangerinden i mange år, også tilknyttet som producer. 

Modsat Bowie-filmen “Stardust” skulle rettighederne til Whitney Houstons musik være på plads.

Filmen får titlen ’I Wanna Dance With Somebody’ og beskrives som en emotionel og hjerteskærende fortælling, der ærer Whitney Houstons minde, og fortæller hendes livshistorie fra før begyndelsen på karrieren til hendes enorme berømmelse.

Se første klip fra filmen om David Bowie i filmen Stardust

Den vil have mest fokus på de store glæder, men også tragedier i hendes liv – dog vil fokusset ikke være på hendes tragiske død i 2012 i en alder af blot 48 år. 

Bohemian Rhapsody-instruktør skal instruere film om Bee Gees

Den Oscar-nominerede manuskriptforfatter Anthony McCarten (Teorien om Alting) står for manuskriptet. Han stod også bag forrige års populære og Oscar-vindende musikfilm ’Bohemian Rhapsody’, der stillede skarpt på det legendariske rockband Queens.

Mens instruktørposten indtages af det unge talent Stella Meghie, der tidligere i år havde premiere på filmen ‘The Photograph’.

Skuespilleren Austin Butler, der får rollen som Elvis Presley

Hvem der skal varetage den store rolle som Whitney Huston er endnu ikke på plads, ligesom at projektet endnu ikke har en fastlagt premieredato.

Whitney Houstons liv blev senest portrætteret i dokumentaren Whitney fra 2018, mens sangerinden også selv havde en fin skuespilskarriere, bl.a. i den mindeværige The Bodyguard fra 1992 med Kevin Costner

’I Wanna Dance With Somebody’ afventer premieredato

(Kilde: kino.dk)