X-Men stjerne bekræftet til kommende Mission: Impossible 7 og 8

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Skuespilleren Nicholas Hoult skal spille med i de kommende Mission: Impossible 7 og 8 film med Tom Cruise. Nicholas Hoult er kendt for rollerne i About a Boy (2002), The Weather Man (2005)  Mad Max: Fury Road (2015) Tolkien (2019) og flere X-Men film.

 

Mission: Impossible 7 og 8 forventes at få premiere i henholdsvis 2021 og 2022 – Samme sommer Tom Cruise fylder 60 år. Om Tom Cruise til den tid også vil lave ALLE sine vanvittige stunts selv, får vi at se – vi håber på det.

Under optagelserne til “Mission: Impossible – Fallout”, kom Tom Cruise galt af sted, da han i forbindelse med et stunt til landede forkert under et spring og brækkede sin højre ankel. Se klippet nederst på siden – Men det er ikke for sarte sjæle.

I 2010 blev Nicholas nomineret til BAFTA Rising Star Award, men Kristen Stewart vandt den. Den 8. juli blev det offentliggjort, at han var blevet castet i rollen som Hank McCoy/Beast i X-Men: First Class, instrueret af Matthew Vaughn.

Nicholas fik desuden også i 2013, hovedrollen som Jack i filmen Jack the Giant Slayer og som ”R” i zombie-romance-filmen Warm Bodies. Han blev nomineret ved Teen Choice Awards 2013 som Choice Breakout, Choice Movie Actor Comedy, samt Choice Movie Actor Romance, alle tre for hans rolle i Warm Bodies, men vandt dog kun Choice Breakout.

Det ved vi pt om Mission: Impossible 7

Instruktør: Christopher McQuarrie

Medvirkende: Rebecca FergusonTom CruiseHayley Atwell, Pom Klementieff, Nicholas Hoult, Shea Whigham og Gregory Sanon