Menu Luk

Agent

Anmeldt (ud fra de første 4 afsnit) af Martin Riis Larsen

Nikolaj Lie Kaas har samlet et fantastisk hold til denne tåkrummende serie -Serien ‘Agent’ på TV2 er hylende sjov

Hovedpersonen Joe arbejder som agent for kunstnere i underholdningsbranchen, men det er ikke glitter og fest, det hele. Han er en rar fyr med de rigtige forbindelser og med store planer for fremtiden. Men det går ikke helt så godt, som det kunne. Hans ekskone vil begrænse hans samvær med deres fælles datter, han skylder Thomas Blachman halvanden million, hans mor, der også er hans chef, har sat ham stolen for døren – og så er Ulrich Thomsen på udkig efter en ny agent.

Joe, der spilles af Esben Smed, forsøger desperat at holde hovedet oven vande. Men det går ikke efter planen, og Joe må konstant slukke ildebrande, jonglere absurde problemer og gå til yderligheder for at hjælpe sine klienter. Men han giver aldrig op, og med ukueligt gåpåmod og stor optimisme kæmper han videre. Midt i det kaos, der udgør Joes liv, er han også delefar, og hans 10-årige datter længes efter hans opmærksomhed.
 ‘Agent’ er en intens, sjov og rørende fortælling om en mand med hjertet på det rigtige sted, men med de forkerte prioriteter.  

Udover Esben Smed medvirker en lang række kendte danske skuespillere og kunstnere. Julie Agnete Vang spiller hans ekskone, Hannah, Joes mor, Vibeke, spilles af Ina-Miriam Rosenbaum, Joe og Hannahs datter, Tallulah, spilles af Selma Sol í Dali Pape, Line, Joes assistent, spilles af Mathilde Arcel, og Hans Henrik Clemensen spiller Joes advokat, Evald.

Alle medvirkende spiller sig selv i nye og spændende versioner i en farverig verden fyldt med skønne og skøre karakterer.

Når man ikke tror det kan blive være, så bliver man overrasket. Serien er tåkrummende, ligesom Klovn, men denne her kan helt sikkert noget andet. Det er ikke kun Joe (Esben Smed) som man får sympati for der gør det godt serien igennem, men alle medvirkende gør deres karakter til noget specielt.  

Jeg glæder mig hele tiden til næste afsnit og jeg er mega godt underholdt. Serien er bedre end Klovn, som har haft sin tid, da Agent har flere lag og er sammenhængende, og i den grad søger grænser for hvad der er sjovt – og ja det virker. 

Trailer:

Title: Agent

Karakter: 5 ud af 6 stjerner

Instruktør: Nikolaj Lie Kaas

Medvirkende:Dar Salim, Sidse Babett Knudsen, Lars Ranthe, Thomas Blachman, Magnus Millang, Ulrich Thomsen, Tomas Villum, Birthe Neumann, Rasmus Bjerg, Tobias Rahim, Nikolaj Coster-Waldau, Nukâka Coster-Waldau, Sigrid Husjord, Melvin Kakooza, Gun-Britt Zeller, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt

Genre: Komedie

Afsnit: 8

Spilletid: ca. 40 pr afsnit

Premiere: 9. juli 2023

Joe (Esben Smed) og Vibeke (Ina-Miriam Rosenbaum) i 'Agent'. Foto: Henrik Ohsten/TV 2.