Menu Luk

Klovn julespecial - Jul i de gamle træsko

Anmeldt af Martin Larsen

 Lidt ligesom juleaften uden gaver….

Det er blevet jul i ‘Klovn’-universet, der har og Casper og Frank, har levet et specialafsnit ‘Jul i de gamle træsko’. Det er sjovt for inkarnerede Klovn-fans, men der er intet nyt i julesækken.

Frank og Mias datter har terminsdato 22. december, og der bliver derfor lagt store planer for både, hvor julen skal holdes, og hvordan transporten til hospitalet skal foregå. Frank har selvfølgelig slet ikke tænkt sig at spille en diskret lille birolle i den sag, som der ellers bliver lagt op til.

Vi har lige se den seneste Sæson med makkerparret, Casper og Frank, som var den 9. i rækken. or få nogle uger siden, annoncerede de, at der ville komme en jule julespecial, hvilket helt sikkert spredte glæde til de mange klovnfans. Personligt, så jeg også lidt frem til et gensyn, i håb over, at dette ene afsnit kunne bidrage med lidt nyt. 

Det kunne det i forhold til at Lars Mikkelsen og Anette Støvelbæk deltager i afsnittet, som farfar og farmor. Der er ingen tvivl om, at de er de to der redder afsnittet. Mia Lyhne er og bliver uundværlig i dette univers. Endnu engang er Mia med til at gøre Klovn sjov. – tak for det Mia.

Fnug hedder pludselig Dirk, og er fra Holland. Hun er frustreret over noget med nogle hollandske helligdage, der ikke matcher med at holde dansk jul. Dette fucker Casper og Frank naturligvis også op.

Eller er alt ved det gamle, men det er vel også det mange kan lide. Heldigvis, er der skruet lidt ned for Casper og lidt mere op for Frank. Det synes jeg gør noget godt. 

Se afsnittet på TV2- Play. Det er ikke en der vil gå over i verdenshistorien, som det allerbedste Klovnafsnit. 

Trailer:

Klovn julespecial – Jul i de gamle træsko

Karakter: 4 ud af 6 stjerner

Instruktør: Casper Christensen og Frank Hvam

Skuespillere: Casper Christensen, Frank Hvam, Lars Mikkelsen, Mia Lyhne og Anette Støvelbæk

Genre: Comedy

Spillelængde: 1 episode

Premiere:  27. november 2022

Martin Riis Larsen

Ejer og stifter, samt skribent