Menu Luk

» Filmen er meget forudsigelig og ikke så overraskende

Rim of the World – Anmeldt af Lucas Meyer

Anmeldelse:

Rim of the World er kort fortalt en historie om 4 børn, der skal redde verden for en ruminvasion og om sammenhold mellem 4 outsidere.

Filmen starter med med, at vi følger Alex (Jack Core) der skal på lejrtur meget mod sin vilje. Her møder han Zhenzhen (Miya Cech) en meget stille og reserveret pige, der viser sig at være en rigtig badass, Dariush (Benjamin Flores Jr.) en dreng der bruger meget humor og er smart i en fart. Denne films “funny black guy”. Lidt senere møder vi den mystiske dreng Gabriel (Alessio Scalzotto) hvis baggrund man hører mere om senere. Lejrskolen bliver angrebet af rumvæsener og så starter eventyret med, at redde verden, for de 4 børn.

Filmen er meget forudsigelig og er derfor ikke så overraskende, da man kan regne ud præcis hvad der sker hele tiden. Der er mange referencer til bl.a jurassic park, hvor børnene gemmer sig på gulvet i et køkken, mens rumvæsenet kravler rundt og leder efter dem. Men også gyserfilmen IT, om børn der lærer at holde sammen om et mål, når verden falder sammen om hovedet på dem.

Filmen er alt for amerikansk for min smag og CGI-effekterne er ikke de bedste, men det er okay i betragtning af, det ikke er en stor blockbuster film. Rumvæsnerne ligner mest noget man kan se i Doom eller resident of Evil filmene. Genrene stikker lidt af i filmen, som om man ikke helt har vidst hvordan filmen skulle være, men at man har prøvet sig frem og set hvor det bar hen. Det bliver ovenikøbet næsten til en musikvideo midt i filmen. What!?!

Det bedste ved denne film er helt klart humoren, som især Benjamin Flores Jr. står for og så bliver den også sjov for mig, da den bliver så amerikansk, at det bliver helt plat og komisk.

Jeg vil anbefale denne film til en søndag hvor man ligger på sofaen med tømmermænd, der er den helt perfekt. Det er bestemt ikke en film man vil bruge tid på, hvis man skal hygge sig og se en god film fredag aften.

Selvom jeg er en sci-fi nørd kan jeg desværre kun give denne film 2 ud af 6 stjerner, da den er alt for plat for min smag og effekterne samt skuespillet ikke er det bedste.

[TheChamp-FB-Comments]

Rim of the World

Instruktør: McG

Medvirkende: Jack Gore, Miya Cech, Benjamin Flores Jr., Alessio Scalzotto, Andrew Bachelor, Annabeth Gish

Genre: Action, Adventure, Komedie

Spilletid: 1 t. 38 min.

Premiere: 24. maj 2019

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer