Menu Luk

» Næsten lige før den er bedre end første sæson

Dark, Sæson 2 – Anmeldt af Lucas Meyer

Anmeldelse:

Det bliver svært ikke at spoile for meget. Dark sæson 2 skuffer på ingen måde.

Sæson 2 starter et stykke tid efter Jonas er ankommet til fremtiden i år 2053 hvor det fremgår, at der har været en form for apokalypse, da der er aske over det hele. Vi lærer meget mere om de forskellige personer i flere tider og får svar på rigtige mange af de spørgsmål man sad tilbage med, efter sæson 1 var sluttet. Vi får en masse baggrundsviden, der giver os indblik i hvad der er sket i fortiden og mange af de ting man ikke så i første sæson.

Serien følger fint op på sæson 1 i de første afsnit og tager så fart og bliver endnu mere spændende. Vi får også introduceret Adam som er en spændende karakter, men som jeg ikke vil spoile for meget om.

Hele vejen igennem denne sæson skal man virkelig holde tungen lige i munden og følge godt med. Du kan ikke lige tage tur ud i køkkenet og hente noget og så vende tilbage og tro du stadig er med. Den er spændende hver eneste minut og man sluger det ene afsnit efter det andet.

Vi lærer mere om skurken Noah og hans fortid. Han spiller glimrende som skurk og sæson 2 bliver endnu mere dyster end sæson 1. Denne sæson formår også at så lidt tvivl om hvem der egentlig er ond og hvem der er god. Generelt lærer vi meget om alle karaktererne og selvom der er mange karakterer, formår skaberne af serien, at give alle karakterne tid til at udvikle sig og det bliver ikke kedeligt på noget tidspunkt.

Man vil komme til at opleve en masse øjeblikke, hvor man bliver taget på sengen, da sæson 2 er fuld af overraskelser, man ikke havde set komme. Den er generelt svær at regne ud og det er det der gør sæson 2 så spændende og dyster. Især slutningen af sæson 2 er virkelig overraskende og jeg kan slet ikke vente til sæson 3, der kommer til at tage serien til et helt nyt sted.

Jeg giver Dark sæson 2, 6 ud af 6 stjerner da den ikke har skuffet på noget tidpunkt og har levet så meget op til sæson 1 at det næsten er lige før den er bedre end første sæson.

Dark, Sæson 2

Skaber: Baran bo OdarJantje Friese

Medvirkende: Karoline EichhornLouis HofmannMaja Schöne, Jördis Triebel, Stephan Kampwirth

Genre: Krimi, Drama, Mysterie

Længde: 8 episoder

Premiere: 21. juni 2019

[Sassy_Social_Share]

Trailer

Lucas Meyer

Skribent