Menu Luk

» Selve teamet har man set før, dog bare ikke så ringe udført som i denne film

Secret Obsession – Anmeldt af Lucas Meyer

Anmeldelse:

Filmen handler kort fortalt om en kvinde der bliver kørt ned og får hukommelsestab. Hun vågner og ser sin mand, som hun ikke kan huske, men som siger, at han vil hjælpe med, at få hende til at huske ham. Dog skal det vise sig, at tingene ikke er som de ser ud til.

Jeg synes filmen er meget forudsigelig og ser du traileren, afslører den stort set hele plottet, sammen med titlen på filmen. Selve historien er dårlig fortalt, da man alt for hurtigt gennemskuer hele plottet, selv hvis man ikke har set traileren inden. Der er derfor ikke nogen overraskende elementer i filmen og de få gange filmen prøver at give dig nogle chok, ender det med at blive lidt tamt. 

Selve teamet har man set før, dog bare ikke så ringe udført som i denne film. Mange ting giver ingen mening og virker så urealistiske, at filmen mister sin troværdighed. Selve traileren ligger op til en god og spændende thriller, men skuffer desværre alt for meget.

Af skuespil vil jeg sige at Brenda Song og Mike Vogel spiller deres roller godt. Du får hurtigt sympati med Brenda Song som spiller rollen som Jennifer. Hun formår at få publikum til, at føle hendes kamp til, at huske og hendes frygt for det ukendte, hun endnu ikke kan huske. Samtidig spiller Mike Vogel rollen som Russell rigtig creepy. Han virker sympatisk i starten, men udvikler sig til noget helt andet og grusomt. Man føler med Jennifer i filmen og hendes frygt for Russell.

Dennis Haysbert spiller rollen som efterforskeren Frank Page og er så utroværdig i denne film. Hele hans baggrundshistorie virker tynd og man kommer ikke rigtig ind i den person han er, da hele hans handling virker meget forhastet. Filmen prøver at skabe en sympati for Frank og hans historie, men fejler da de ikke følger det til dørs. Hans måde og handle på igennem filmen, virker meget urealistisk og hans rolle føles alt for påtaget til, at man egentlig holder med ham.

Alt i alt vil jeg sige at denne film skuffer enormt meget efter, at skrue ens forventinger op ud fra traileren. Skuespillet er godt men ikke nok til, at opveje det dårlige plot og den urealistiske historie. Jeg vil derfor kun give Secret Obsession 2 ud af 6 stjerner.

Secret Obsession

Instruktør: Peter Sullivan

Medvirkende: Brenda SongMike VogelDennis Haysbert, Ashley Scott, Paul Sloan, Daniel Booko

Genre: Drama, Thriller

Spilletid: 1 t. 37 min.

Premiere: 18. juli 2019

[Sassy_Social_Share] 

Trailer