Menu Luk

» Ikke rigtig voksen eller ?

Unicorn Store – Anmeldt af Mille Lau

Anmeldelse:

Netflix’ nyeste skud på stammen er Brie Larson’s Netflix debut som Instruktør, og filmen er en sjov blanding af hverdags dilemmaer. Brie spiller den unge Kit, som er super kreativ, men desværre ikke bliver anerkendt for sin kreativitet. Derfor føler hun sig som den største fiasko da hun igen skal bo i kælderen hos sine forældre. Hun er nede over sin fiasko, så hun ser bare fjernsyn hele dagen, og som alt mulig andet så henvender det sig kun til hende.

Filmen er lidt sjov i det, handlingen og pointerne er egentlig gode nok, men fordi det handler om en enhjørning så bliver det hele så barnligt og på en måde enormt sårbart. Men samtidig så bringer det også nogle overvejelser i livet op til overfladen som post teenager og begyndende voksne kan være i, for den slags identitets krise har vi alle nok mere eller mindre været igennem.

Skellet mellem barn og voksen, og hvad er egentlig tilladt at beholde når man er voksen.

Sin regnbue pyjamas med stjerner? Sine bamser? Sine glitter gardiner?

Vi får ikke svaret i filmen, men den giver os et indblik i de overvejelser man som menneske skal igennem når man pludselig bliver voksen. Og nogle gange passer man bare ikke ind i idealerne. Hvilket så gør at man nogle steder kan føle sig enormt udenfor.

Brie spiller rollen som Kit rigtig fint, men sammenlignet med at man lige har set hende i Captain Marvel så er det så markant en anderledes film at det slet ikke ligner hende. Samuel L. Jackson spiller indehaveren af “Unicorn Store” og han er en sjov hippie lignende type med mikrofon hår. Der virkelig prøver at få Kit til at forstå konsekvenserne af livets beslutninger. Virgil som bliver spillet af Mamoudou Athie gør det rigtig godt, og er den mest normale karaktér i filmen. Han er Kit’s modsætning, og modsætninger mødes, så mon ikke det er meget godt for Kit i sidste ende.

Brie er også kommet fint igennem filmen som instruktør, og viser en side af sig som jeg tænker vi kommer til at se mere til. Men hun må også rigtig gerne blive i rollen som Captain Marvel lidt endnu!

Hvis du er mere interesseret i vores anmeldelse af Captain Marvel, så kan du læse den lige her

[TheChamp-FB-Comments]

Unicorn Store

Instruktør: Brie Larson

Medvirkende: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Joan Cusack, Bradley Whitford, Mamoudou Athie

Spilletid: 1 t. 31 min.

Premiere: 5. april 2019

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer