Menu Luk

Vi har set - The Tarantino Twist Show

Anmeldt af Martin Riis Larsen

The Tarantino Twist Show når langt ud over scenekanten, formår at inkludere publikum i Tarantinos skæve univers i deres hæsblæende teaterkoncert

Normalt anmelder vi kun film og serier her på Filmsiden, men i dag vil vi gøren en undtagelse. Det er ingen hemmelighed, at jeg er begejstret for den amerikansk filminstruktør og manuskriptforfatter, Quentin Tarantino, og min fascination af filmen Four Rooms fra 1885

På deres (The Tarantino Twist Show) hjemmeside, skriver de The Tarantino Twist Show inviterer indenfor i en støvet flække med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer. Jeg kan nok ikke selv beskrive det meget bedre selv – og hold da op et show jeg var vidne til. Mine forventinger var en aften med godt musik fra Tarantino´s film, men gik derfra men en kæmpe oplevelse end det man er vant til, når man går til koncert.

Der var fart på fra første nummer, og derfra blev fik man kun lyst til at gense Quentin Tarantinos mesterværker. 

Hvad er The Tarantino Twist Show ?

– The Tarantino Twist Show er en hyldest til Quentin Tarantinos eksplosive filmunivers og ikke mindst de mange udødelige soundtracks. Kender du ikke filmene på forhånd, så kender du helt sikkert den ikoniske musik: Little Green Bag, Stuck In The Middle With You, Coconut, After Dark, Django, Who Did That To You, Jungle Boogie og mange, mange flere.

Sådan beskriver de sig selv på deres hjemmeside, 

Tequila og afklædte damer

Koncerten, eller showet, var et fantastisk mix af ironiske scener fra de fleste hans film, krydret med det bedste musik fra hans film. Man var på intet tidspunkt i tvivl om, hvilke af hans film de genskabte. Der var cowboys, lækre damer og vampyrer smurt ind i blod. Alt hvad der kendetegner Tarantinos film.

Jeg må fremhæve deres forsanger. Sikke en stemme..!! Selvfølgelig godt hjulpet af et velspillende band. Det er absolut ikke sidste gang jeg skal opleve disse menneske, og dette show med alle de forskellige karakterer fra diverse Tarantino film- og er du til hans film, så gør dig den tjeneste at gå til deres koncert, og oplev mesterinstruktør verden.