Menu Luk

Komedien og kæmpesuccesen JAGTSÆSON får efterfølger

Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther har igen hovedrollerne, når
‘Jagtsæson 2 – I Medgang og Modgang’ får biografpremiere op til efterårsferien næste år. Optagelserne er netop gået i gang.

Da komedien ‘Jagtsæson i 2019 fik biografpremiere tog Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther som veninderne Eva, Bella og Marlene Danmark med storm. En latterorkan blæste gennem landet, og næsten en halv million danskere indløste billet til filmen i biografen.

Kreditering: Andreas Bastiansen

Historien

Trioen Eva, Marlene og Bella er tilbage i en hylende morsom og tåkrummende 2’er, hvor bryllupsklokkerne frit spil. Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele værre. Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend. Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand. Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i medgang og modgang.

Stjernehold

Nordisk Film Production har sikret sig et absolut stjernehold foran og bag kameraet til ‘Jagtsæson 2 – I Medgang og Modgang’. Foruden Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther som den uforlignelige venindetrio er der også gensyn med bl.a. Lars Ranthe som Evas hospitalsklovn-kæreste Jan og Martin Lindsteen som Evas eksmand Steen, og i andre roller medvirker bl.a. Rasmus Botoft, Martin Greis, Julie Agnete Vang og Olivia Borgels.

Optagelserne på Fyn fortsætter de kommende uger og filmen har forventet biografpremiere i 2023

Kilde: FilmFyn