Menu Luk

Badehotellet vender tilbage til 2021
- der kommer en sæson 8

(Foto Tv2 pressekit)

Hvordan skal det gå den svigtede Alice Frigh? Får grev Ditmar lov til at beholde sin søn? Og finder Leslie og Nana sammen?

Alt det – og mere til – får vi forhåbentlig svar på til næste år, hvor der kommer en ny sæson af ‘Badehotellet’ – Det bekræfter forfatterparret bag hit-serien Stig Thorsboe og Hanna Lundblad.

Næste år kan tv-seerne se frem til en helt ny sæson af TV2’s seerhit Badehotellet. Det bekræfter forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad overfor TV2.

“Ja, vi arbejder med en fortsættelse af serien, men kan på nuværende tidspunkt ikke sige så meget mere. Andet end at vi vil springe et år frem, hvilket vil sige til sommeren 1941,” fortæller de.

Læs også:  Den niende sæson af 'Badehotellet' får premiere 7. februar

I denne sæson har omdrejningspunktet været tyskernes indtog i Danmark samt de konsekvenser, som nazismen og anden verdenskrig har for Danmark.

Sæson syv – som sluttede mandag aften – har foregået i 1940. Når næste sæson åbner op, så er både seerne og alle de kendte figurer på Badehotellet blevet et år ældre.

Når handlingen springer et år frem betyder det også, at Besættelsesmagten har fundet sig bedre til rette i Danmark. Det passer ikke nødvendigvis alle gæsterne så godt, og forfatterparret fortæller, at netop denne konfligt vil skabe grobund for mange af de forviklinger og situationer, som hotellets gæster får rodet sig ud i. 

Læs også:  Her er de nominerede til SVEND 2022

Forfatterparret afslører ligeledes, at sommeren 1941 vil blive anderledes end året før.

“Det første chok over besættelsen har fortaget sig. De forandrede forhold ser ud til at blive permanente. Mens nogen ser ud til at have affundet sig med tyskernes tilstedeværelse, ulmer der hos andre et oprør,” fortæller Stig Thorboe og Hanna Lundblad.