Menu Luk

I dag offentliggør Netflix Copenhagen Cowboy

En poetisk, nervepirrende, neon-noir serie fra skaberen af Pusher-trilogien, Drive og The Neon Demon, Nicolas Winding Refn.

Copenhagen Cowboy er en spændingsfremkaldende, neon-drenched noir serie på seks afsnit, om en ung kvindelig helt, Miu (Angela Bundalovic), der bevæger sig gennem Københavns kriminelle underverden.

Nicolas Winding Refn, Creator: “Med Copenhagen Cowboy vender jeg tilbage til min fortid for at forme min fremtid ved at skabe en serie, en udvidelse af mine konstant udviklende alter-egoer – nu i form af min unge kvindelige helt, Miu. At bringe denne serie til live gennem samarbejdet med Netflix har på alle måder været en helt vidunderlig oplevelse. Jeg opfatter ikke kun Netflix som min partner med mange mulige eventyr i fremtiden, men også som mine venner. Et nyt udtryk er født: Netflix Winding Refn.”

Fotokreditering: Magnus Nordenhof Jønck

Jenny Sternströmer Björk, Director Nordic Original Series hos Netflix: “Vi er utroligt glade for endelig at kunne annoncere, at vi har indgået et samarbejde med Nicolas Winding Refn, en af Danmarks mest anerkendte filmskabere, og bringer ham tilbage til Danmark for at producere en dansk serie efter mere end 15 år i udlandet. Nicolas er et kreativt kraftcenter og en utrolig fascinerende og uforudsigelig filmskaber. Vi kan ikke vente med at vise Copenhagen Cowboy til verden.”

Copenhagen Cowboy er optaget i Danmark og består af seks afsnit. Produktionen er afsluttet, og serien får global premiere på Netflix senere i år.

I hovedrollerne er Angela Bundalovic, Lola Corfixen og Zlatko Buric. Yderligere medvirkende inkluderer blandt andre Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang, Dragana Milutinovic, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.

Kilde: Netflix