Menu Luk

De rige svin er tilbage - Få et smugkig på de første to minutter af Exit 3

Hvis ikke du allerede har tyvstartet via norske NRK, så er der nu en tidshorisont på den danske premiere på DRTV. DR melder at sæson 3 af den populære norske serie kommer 16. juni med de to første afsnit. 

Finansgutterne fatter interesse for den grønne omstilling, der med sine statsfinansierede klimatiltag kan hjælpe penge fra statskassen over i deres private porteføljer.

Ligeledes falder deres blik på kryptovaluternes mange veje til at lave skjulte penge, og både drømmene om skatteparadiser og berigelse på andres regning optegner flere lovende mulighede

Hermine er stadig ude efter hævn over Adam, og både Jeppe og Henrik kæmper med familielivet og med en lang historik med at træde ved siden af rammerne for, hvad deres personlige forhold kan bære.

Hvor dette efterlader William, der i afslutningen af anden sæson tilsyneladende gav slip på alle hæmninger og drog mod et liv på kanten af verden i den vilde natur, hintes der ikke meget til. Sikkert er det dog, at han ud over ekskonen Celine har meget at slås med.

Har du f.eks. YouSee kan du streame sæsonen med danske undertekster via NRK arkivet hos YouSee.