Menu Luk

Den norske hit-serie 'Exit' vender tilbage med en tredje sæson

Den spektakulære norske serie ”Exit” får en 3 sæson, og DR har sat premieredatoen.

Den får ikke for lidt i den norske tv-serie ”Exit”, der handler om fire norske forretningsmænd i den absolut top af Oslos finanselite, der mildest talt svømmer i penge.

En serie der er inspireret af virkelige hændelser.

Udadtil har de styr på økonomien, karrieren og familien – men bag det spændende ydre, lurer også en voldsom og grænseoverskridende adfærd på indersiden.

Tredje sæson fik premiere i Norge i starten af marts, hvor den generelt fik en pæn modtagelse hos anmelderne – med enkelte kritiske røster i blandt. Nogle seere vil faktisk allerede nu kunne se den via NRK med danske undertekster, hvis man for eksempel har YouSee Play

Henrik, Jeppe, Adam og William, som seriens hovedpersoner hedder har styr på økonomien, karrieren og familien udadtil – men bag det spændende ydre, lurer også en voldsom og grænseoverskridende adfærd på indersiden.

Exit’ handler om, hvor langt man kan gå uden konsekvenser, hvis man har pengene. Den har til at starte med ingen planer om at forklare, hvorfor de alt-for-rige gør, som de gør, eller vise perspektiver fra de mennesker omkring dem, der lider overlast

 

Nu har DR endelig annonceret, hvornår finalesæsonen af hitserien får premiere i Danmark: Tredje sæson lander på DR TV den 16. juni, og inden da kan man få gensyn med de første to sæsoner, som allerede ligger klar på streamingtjenesten.