Menu Luk

En af 90’ernes mest populære tv-serier vender tilbage

’Frasier’ er her 19 år senere – og 30 år efter premieren – klar med en ny sæson med den maniske Frasier Crane i midten af det hele. En sæson 12, som de danske fans af serien kan se på TV 2 Play.

Om ‘Frasier’:
Hovedpersonen Frasier Crane er en succesfuld terapeut fra Boston i USA. Første gang, seerne mødte ham, var i tv-serien ’Sam’s Bar’, hvor han var en af stamgæsterne.

Da Frasier senere fik sin egen spin-off, flyttede han til Seattle for at få en frisk start. Her var han vært på sit eget radioprogram, hvor lytterne kunne ringe ind med deres problemer. Og så var det Frasiers opgave at rådgive dem bedst muligt ud fra sin egen uendelige visdom.

Privat havde Frasier Crane dog sine egne problemer med både sin far, der netop var flyttet ind hos Frasier, sin snobbede bror og med den evige jagt efter kærlighed.

I den nye sæson er han flyttet tilbage til Boston, hvor han prøver at genoptage forholdet til sin nu voksne søn.

I den nye serie vil Jack Cutmore-Scott træde i rollen som Frasiers søn, Freddy. Nicholas Lyndhurst vil spille Frasiers gamle collegekammerat, nu universitetsprofessor, Alan. Toks Olagundoye er Olivia, Alans kollega og leder af universitetets psykologiafdeling, og Jess Salgueiro er Freddys roomie, Eve. Anders Keith fuldender castet som Frasiers nevø, David.

Frasier, skabt af manuskriptforfatterne Chris Harris (How I Met Your Mother) og Joe Cristalli (Life in Pieces), er produceret af CBS Studios i samarbejde med Grammers Grammnet NH Productions. James Burrows, den legendariske instruktør og tv-skaber kendt for sit arbejde på Cheers, den originale serie Frasier, Will & Grace, og Dear John, har instrueret de to første afsnit af den nye serie.

Dette comeback falder sammen med 30-årsjubilæet for den originale Frasiers premiere på tv. Den originale serie har stadig rekorden for flest Emmy-priser vundet af en komedieserie, med imponerende 37 priser og 107 nomineringer.

Du kan se den nye sæson af ’Frasier’ på TV 2 Play