Menu Luk

En ny sæson af “Downton Abbey” er under produktion

Skaberen af serien, Julian Fellowes, sagde i et interview med Radio Times i maj sidste år, at han ikke udelukkede muligheden for at vende tilbage til produktionen af “Downton Abbey”. “Jeg har sagt farvel til Downton så mange gange og skrevet den sidste scene seks eller syv gange. Nu er jeg vant til ikke at lave permanente udtalelser om, hvorvidt det er slut eller ej,” erklærede Fellowers.

Producenterne har endnu ikke bekræftet tilbagevenden af alle skuespillere fra de andre sæsoner, men sagde, at de var begejstrede for rollebesætningen. “Menneskerne, der arbejder på filmsettet, har skullet underskrive fortrolighedsaftaler,” sagde en kilde til Mail Online.

Endnu uden premieredato forventes den syvende sæson af “Downton Abbey” at blive sendt i slutningen af 2024 af den britiske uafhængige tv-station ITV. Det sidste afsnit af programmet blev sendt juleaften 2015 med en topseer på 7,4 millioner seere.

“Downton Abbey” er en dramaserie sat i England i det 20. århundrede mellem årene 1912 og 1928, kort efter Titanics forlis.

Martin Riis Larsen

Ejer og stifter, samt skribent