Menu Luk

Første billede fra biopic om Michael Jackson

Det bliver Michael Jacksons 26-årige nevø Jaafar Jackson, der skal spille kongen af pop i den nye biopic om Jacksons liv. Det skriver filmmediet Deadline.

Jaafar Jackson er søn af Jermaine Jackson, der er Michaels storebror og var medlem af Jackson 5.

Ifølge Deadline har Jaafar Jackson sunget og danset, siden han var 12 år – egenskaber, han får brug for i den nye film, der går bag om Michael Jacksons privatliv og karriere.

Filmen siges at give et dybdegående og aldrig før fortalt portræt af hele Jacksons liv og virke, inklusive hans mest ikoniske optrædener. Ifølge Deadline vil filmen også dykke ned i de mange kontroverser i Michael Jacksons liv, herunder pædofilianklagerne, hans død og hans hårde barndom i rampelyset.

Det er tidligere meldt ud, at det bliver ‘Training Day’ og ‘Emancipation’-instruktør Antoine Fuqua, der skal instruere filmen med titlen ‘Michael’.

Filmen bliver produceret af Oscar-vinderen Graham King, der tidligere har produceret ‘Bohemian Rhapsody’ og en række Martin Scorsese-film.

Det er den Oscar-nominerede John Logan (‘Gladiator’), der skriver manuskriptet med støtte fra Michael Jacksons bo. Logan har tidligere bevist sit værd med Martin Scorseses ‘The Aviator’, men vi får se, om han får lov at dyrke Jacksons mørke, nu hvor familien er involveret.

‘Michael’ går i optagelse senere i år. Der er endnu ikke fastlagt en premieredato.

Få en forsmag på Jaafar Jacksons musikalske evner herunder.

Kilde: soundvenue.com