Menu Luk

Genindspilning af filmklassikeren 'Road House' er på vej med Jake Gyllenhaal i hoverollen

Patrick Swayze spiller den berygtede dørmand Dalton filmen ‘Road House’ fra 1989, som  bliver hyret til at rydde op på en lille lokal bar i en by, der bliver drevet af en korrupt forretningsmand. Nu er tiden kommet til genindspilning af filmklassikeren, med Jake Gyllenhaal i Patrick Swayzes rolle.

Det vides endnu ikke, om den kommer til at følge handlingen stringent fra den første film, eller den bliver lidt mere moderniseret. 

Om filmen:

Doug Liman skal instruere filmen og optagelserne begynder senere på måneden – premieredatoen er endnu ukendt, men den vil blive lanceret til streaming på Prime Video.

Dalton er en legendarisk udsmider, som ankommer til Jasper i Missouri med én bestemt sag for øje – at genindføre ro og orden i den hårdkogte bar Double Deuce. Mens han rydder baren for bøller, banditter og slagbrødre, udsætter han sig selv for den berygtede svindler og barejer Brad Wesleys forbitrelse. Byen lever med frygten for Wesley, men Dalton er parat til at tage kampen op. Han møder Wesleys muskelmænd i den ene spetakulære slåskamp efter den anden, men da de slår igen med dødbringende styrke, ved Dalton, at han må stå ansigt til ansigt med den forbryderiske bagmand selv i en voldsom kamp på liv og død.