Menu Luk

HBO Max lanceres
i Danmark i dag

HBO Max er nu tilgængelig i Danmark og resten af Norden. Dette er den første fase af udrulningen i 27 europæiske lande i løbet af i år og 2022, hvor serier og film fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network og Max Originals nu er samlet ét sted for første gang i Europa.

Lanceringsdagen markers med et godt tilbud til alle nye kunder: Den nuværende månedlige abonnementspris nedsættes med 50% og gælder så længe, du beholder dit månedlige abonnement*. Det betyder, at et abonnement i Danmark kommer til at koste 39,50 kr. Dette unikke tilbud gælder kun for nye abonnenter til og med d. 30. november 2021. Det er også muligt for alle kunder at få et årsabonnement for prisen på 8 måneder.

”HBO Max er nu live i seks lande i Europa, og yderligere 21 lande kommer til i løbet af 2022”, siger Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA. ”Ud over alt den bedste underholdning, film, børneindhold og originalserier samlet på ét sted, giver vi også kunderne et ’once-in a life-time’ tilbud, udover det fordelagtige årlige tilbud, for at gøre det mere attraktivt for vores kunder at få adgang til alt det, de elsker”.

Blandt de helt nye Max Originals, der kommer på HBO Max i tiden op til jul, kan nævnes Gossip Girl, And Just Like That…Mindy Kalings The Sex Lives of College Girls. Derudover er der til november premiere på den første danske Max Original; Kamikaze og anden sæson af den norske serie Beforeingers.

Fra lanceringsdagen kan man desuden glæde sig til nye film fra 2021 som bl.a. Reminiscence, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, Godzilla vs. Kong og Mortal Kombat – og så bliver helt nye film fra Warner Bros. tilgængelige på HBO Max 45 dage efter, de har haft dansk biografpremiere. Det betyder eksempelvis, at storfilmen Dune kan ses på HBO Max fra d. 1. november.

HBO Max kommer til at være tilgængelig på stort set alle enheder inklusiv Smart-TV (Samsung, LG og Android TV™), via streamingenheder (Google Chromecast™og Apple TV 4K) spillekonsoller (PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X|S), mobil og tablets (iPhone, iPad, iPod Touch and Android™) og online på www.HBOMax.com. Derudover vil HBO Max være tilgængelig via en række distributionspartnere.

Trailer: