Menu Luk

Magnus og Emil Millang på vej med ny komedieserie

 I september startede optagelserne til TV 2s kommende komedieserie ‘De bedste år’, som er skabt af brødrene Magnus og Emil Millang. Serien tager et kærligt greb om de betydningsfulde år som småbørnsfamilie og spørger, om de virkelig er ‘De bedste år’?

I komedieserien ‘De bedste år’ følger vi Mathias og Louise, et par der står midt i livet med to små børn, da de pludselig indser, at de fuldstændig har glemt sig selv og parforholdet i processen med at skabe en familie.

Fra den ene dag til den anden ser Mathias pludselig sig selv som en mand, der er holdt op med at dyrke sin hobby, men til gengæld er blevet tyk, kører rundt i en grim bil og ikke kan få sin kone med i seng. Louise har mistet den tætte kontakt til sine veninder, er kommet i dårlig form og har svært ved at møde til tiden, samtidig med at hun begynder at frygte, at de generelt er blevet en kedelig underskudsfamilie.

Situationen bliver ikke bedre af, at Louises lillesøster, Laura, flytter i en ny, lækker lejlighed, bliver forlovet med den smarte Claes og ud af det blå udgiver en feministisk fagbog.

Det sender både Mathias og Louise ud i en jagt efter at blive bedre udgave af sig selv. Men er det virkelig lykken?

 

Louise (Stephania Potalivo), Mathias (Magnus Millang), Svend (Ludvig) og Finn (Monty) i 'De bedste år'. Jonas Bie/TV 2 TV 2

 Vores vision er at lave en grov og ærlig udlægning af de følelser, som man døjer med i en travl hverdag med børn. Vi har en vision om, at ‘De bedste år’ bliver en samtidskomedie, der skildrer familiedynamikker, som de ser ud i 2023. Og samtidig er det en tidløs komedie, fordi småbørn såvel som familie og svigerfamilie for evigt vil være både irriterende og uundværlige, siger serieskaberne Emil og Magnus Millang.

Ditte Hansen og Lars Brygmann i rollerne som Louises (Stephania Potalivo) forældre i den kommende komedieserie 'De bedste år'. Jonas Bie/TV 2 TV 2

Store danske navne
‘De bedste år’ er Magnus og Emil Millangs første fælles tv-serie, hvor de begge har skrevet manuskriptet, og Magnus både instruerer og spiller rollen som Mathias. I rollen som Louise ses Stephania Potalivo, der blandt andet er kendt fra tv-serien ‘Sjit Happens’.

– Det er nok det mest ambitiøse projekt, vi har kastet os ud i til dato. Vi har før arbejdet med et stort filmapparat på vores spillefilm, ‘Selvhenter’, men en tv-serie á otte afsnit er en helt anden volumen og disciplin, siger Magnus og Emil Millang og fortsætter:

– Man kan måske kalde serien et lidt mere modent projekt for os, men samtidig også et, hvor humoren er finpudset over længere tid. Vi har arbejdet på projektet de sidste tre år, og vi føler virkelig, at vi kommer med en gennemarbejdet og tilfredsstillende gang underholdning.

Ud over Magnus Millang og Stephania Potalivo i de bærende roller, kan seerne glæde sig til at se skuespillerne Lars Brygmann, Ditte Hansen og Søs Egelind som forældre og svigerforældre. Roberta Reichhardt spiller rollen som Louises søster, Laura, Kristoffer Eriknauer spiller Lauras forlovede, Claes, og Jesper Ole Feit Andersen er Mathias’ bedste ven og kollega, Sigurd.

Kilde: TV 2 Presse