Menu Luk

Oh Land synge 'Hurtige hænder' i teaser til sci-fi kærlighedsdramaet FOR EVIGT

Et voldsomt jordskælv forårsager en mystisk Sprække i havbunden flere kilometer under Atlanterhavets overflade. Det enestående naturfænomen accelererer de globale klimaforandringer dramatisk og er en mulig trussel mod menneskeheden. Langt derfra, et sted i Danmark, slår det alvorlige gnister mellem unge Elias og Anita. De to forelsker sig i hinanden, og et passioneret kærlighedsforhold tager sin begyndelse, men også sin ende med tiden. I voksenlivet tildeles Elias en nøglerolle på det internationale hold af videnskabsfolk og klimaforskere, der skal lukke Sprækken på bunden af havet. Men da han møder Anita igen, står han ansigt til ansigt med det liv han valgte fra og må spørge sig selv: Kan man vælge sin egen skæbne? 

FOR EVIGT er Ulaa Salims anden spillefilm efter hans anmelderroste og prisbelønnede spillefilmsdebut Danmarks Sønner fra 2019, som blev nomineret til og vandt flere priser og blev udtaget til en lang række filmfestivaler over hele verden. FOR EVIGT er produceret af Hyæne Film v/ Daniel Mühlendorph, som sammen med Ulaa Salim har stiftet Hyæne

Stjernecast og holdet bag

Den internationale stjerne Simon Sears er tilbage i en stor hovedrolle som klimaforskeren Elias, der skal forhindre jordens kollaps. Simons Sears spiller over for sanger, komponist og X Factor-dommer Nanna Øland Fabricius, som får sin første hovedrolle på film i rollen som Anita. 

Som unge Anita og Elias ses stortalenterne Anna Søgaard Frandsen og Viktor Hjelmsø, og i andre roller kan publikum opleve bl.a. Magnus Krepper, Halldóra Geirhardsdóttir, Zaki Youssef, Morten Holst og Iselin Shumba.  

FOR EVIGT får biografpremiere den 18. april.