Menu Luk

Optagelserne er færdige: Deler første kig på 'Bad Boys 4'

“Bad Boys”-filmserien består af tre actionfyldte film, der følger politibetjentene Marcus Burnett (spillet af Martin Lawrence) og Mike Lowrey (spillet af Will Smith) på deres farlige missioner i Miami. Serien blev skabt af instruktør Michael Bay og producer Jerry Bruckheimer og har opnået stor popularitet blandt actionfilmfans.

Serien startede med den første film, “Bad Boys” fra 1995, hvor vi introduceres til det uortodokse duo, der skal samarbejde for at løse en narkosag. Filmen balancerer mellem intense actionscener og humoristiske øjeblikke, der skaber en spændende og underholdende oplevelse for publikum.

I 2003 blev efterfølgeren “Bad Boys II” udgivet, hvor Burnett og Lowrey vender tilbage i endnu en eksplosiv mission mod de kriminelle i Miami. Denne film bygger videre på den originale films succesformel med spektakulære biljagter, skarpskydning og den umage duo, der tvinges til at arbejde sammen.

I 2020 blev den seneste film i serien, “Bad Boys for Life”, frigivet og markerede en tilbagevenden til franchisens rødder. I denne film står Burnett og Lowrey over for nye trusler og konflikter, samtidig med at de også må forholde sig til deres eget liv og forhold.

“Bad Boys”-serien er kendt for sin blanding af action, humor og kemi mellem hovedpersonerne, hvilket har gjort den til et populært bidrag til actiongenren. Med biljagter, skudvekslinger og hjertelige øjeblikke fortsætter serien med at tiltrække et stort publikum, der sætter pris på spænding og underholdning.

Nu er Indspilningerne til Bad Boys 4 færdige, og med det følger et stemningsfyldt billede, som skuespilleren Will Smith har delt på Instagram.

De gentager naturligvis begge deres roller som Mike Lowrey og Marcus Burnett, ligesom instruktørerne bag den tredje film, Adil El Arbi og Bilall Fallah, igen står bag kameraet. Ingen officiel titel er blevet givet til ‘Bad Boys 4’, men de to hovedroller har tidligere joket med, at de skulle have gemt treerens titel, Bad Boys for Life, til det fjerde kapitel.

Jacob Scipio er tidligere blevet bekræftet til at gentage sin rolle som Armando Aretas, søn af Will Smiths karakter fra ‘Bad Boys for Life’.

‘Bad Boys 4’ fhar forventet biografpremiere den 6. juni i år.

Martin Riis Larsen

Ejer og stifter, samt skribent