Menu Luk

Sæson 4 af ‘Stranger Things’
får endelig premieredato

I dag offentliggør Netflix premieredatoen for fjerde sæson af det globale fænomen Stranger Things – og afslører samtidig, at der kommer en femte og sidste sæson.

Det sker via et åbent brev til alle de trofaste fans skrevet af skaberne selv, Duffer-brødrene, der byder på vigtig info om både sæson 4 og 5.

Stranger Things S4 bind 1 udkommer den 27. maj, og bind 2 udkommer den 1. juli.

Om Stranger Things S4

Der er gået seks måneder siden Slaget ved Starcourt, der bragte både rædsel og ødelæggelse til Hawkins. Vores gruppe af venner kæmper nu med eftervirkningerne og er for første gang adskilt – og det at skulle navigere i den kompleksitet, der følger med high school, har ikke gjort tingene nemmere. Som alting er allermest sårbart, dukker en ny og rædselsvækkende overnaturlig trussel op – og med den følger et gruopvækkende mysterium, der, såfremt det bliver løst, potentielt kan gøre en ende på rædslerne fra The Upside Down. 

Siden udgivelsen i 2016 har det globale fænomen Stranger Things høstet over 65 priser og 175 prisnomineringer, herunder fra Emmys, Golden Globes, Grammys, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, en Peabody Award, AFI Program of the Year, People’s Choice Awards, MTV Movie & TV Awards, Teen Choice Awards og mange flere. Stranger Things, der tre gange har været Emmy-nomineret for bedste drama, er en af Netflix’ mest sete titler; sæson 3 med 582 millioner visningstimer og dermed den næstmest populære engelsksprogede serie i Netflix’ top-10 – og sæson 2 med 427 millioner visningstimer og dermed nummer 10 på listen.

Stranger Things S4 bind 1 udkommer den 27. maj, og bind 2 udkommer den 1. juli.

Trailer: