Menu Luk

Series Awards 2022:

De unge toner frem i den danske seriebranche

De unge var ikke til at overse ved dette års Series Awards, Hverken hos de nominerede eller blandt vinderne.

D. 2. november løb series Awards af stablen for 2. år i træk i Filmbyen, Aarhus. Den røde løber var fyldt med kendte ansigter, som så frem til aftenens show, hvor brødrene Andreas og Sebastian Jessen stod for værtsrollen.

Awardshowet består af 11 kategorier, hvor vinderne af 10 priser er valgt af en Jury og den sidste pris er publikumsprisen, som i år gik til serien: ”Orkestret”.

Et navn som efterhånden er velkendt i den danske seriebranche, er Jonas Risvig, som også gæstede filmbyen i seriernes tegn. Hans serie ”Drenge” løb med prisen for bedste serie, som blev modtaget på scenen sammen med Sylvester Byder og Karoline Hamm, som begge spiller hovedroller i serien.

Sylvester Byder og Karoline Hamm gæstede begge den røde løber inden showet, hvor de fortalte om deres oplevelser som skuespiller og hvordan de så frem til uddelesen af aftenens priser.

Fotograf - Nanna Hjorslev

Blandt gæsterne var også Safina- og Filipa Coster-Waldau at finde. Filipa løb med prisen for ”Bedste krimi” for serien ”Håber du kom godt hjem” hvor hun spiller hovedrollen Louise, som lige nu kan ses på viaplay. Safina måtte tage til takke med de flotte nomineringer for hendes roller i ”Det forsvunde ravkammer” og ”Salsa”

En helt særlig pris, som er til for at ære de unge skuespiltalenter er talentprisen. Blandt de nominerede var Sylvester Byder, Safina Coster-Waldau og Marie Reuther.  Det blev Marie Reuther, som løb med prisen for hendes rolle i Kamikaze.

Fotograf - Nanna Hjorslev

Martin Riis Larsen

Ejer og stifter, samt skribent