Menu Luk

Sofie Lassen-Kahlkes populære bog 'Adams arv' skal filmatiseres

Skuespilleren Sofie Lassen-Kahlke havde sin debut som skuespiller i 1993 med familiefilmen ”Vildbassen” og medvirkede herefter i en lang række børne- og ungdomsfilm. Hendes helt store folkelige gennembrud kom i 1999 med Tomas Villum Jensens ”Kærlighed ved første hik” – en massiv anmelder- og publikumssucces som blev en af årets mest sete film i de danske biografer. Sofie Lassen-Kahlke færdiggjorde sideløbende med sin skuespilkarriere sin jurauddannelse og besluttede i 2021 også at føje ”Forfatter” til CV’et. Her udgav hun nemlig sin første bog ”Ramt – 39 historier om at fylde 40”. 

”Jeg blev meget, meget glad, da SF Studios fortalte mig, at de så et potentiale for en filmatisering af min bog, og jeg er meget lykkelig for, at den er landet netop hos SF Studios og Marcella Dichmann, da jeg synes, at de i de seneste år har lavet nogle utrolig gode og flotte produktioner”, siger Sofie Lassen-Kahlke.

Om ADAMS ARV:

Ursula Madsen opsøges uventet af sin fortid, da hendes ungdomsflirt, Adam, på tragisk vis er faldet ud over den store trappe på sin herregård i Gammel Rye. Adam er bevidstløs efter faldet, og på hans kontor finder man en forseglet konvolut, som kun Ursula må åbne. Ursula vendte både Adam og hans herregård ryggen som 18-årig, da hun tog til København for at blive advokat, og siden har de to kun haft sporadisk kontakt. Nu er Ursula 57, lykkeligt skilt og ikke synderligt begejstret for at blive trukket tilbage til sin fortid. Men snart vikles hun ind i et spind af familiekonflikter, hemmelige bankbokse og kærlighedsintriger.

Kilde: SF Studios / Foto: Politikens Forlag