Menu Luk

Sommeren er på vej - 'Badehotellet' åbner igen

De første scener er i hus til sidste sæson af danskernes yndlingsserie. Tirsdag gik optagelserne i gang til den tiende og sidste sæson af TV 2s successerie ‘Badehotellet’, der er skrevet af Stig Thorsboe og Hanna Lundblad.

   – Det er dejligt efter to års pause at være i gang med optagelserne til ‘Badehotellet’s tiende sæson. Det er samtidig seriens store finale på denne gang otte afsnit. Vi begynder i sommeren 1946, hvor verden er ved at åbne sig på ny, og nye planer fødes, selv om besættelsestiden stadig spøger i kulissen. Vi kan love et gensyn med alle dem, seerne kender, men også et møde med nye karakterer, der vil komme til at ruske grundigt op i det lille hotel, før trådene forhåbentlig redes ud, siger forfatterparret.

Cecilie Stenspil som Helene Weyse og Andrea Øst Birkkjær som Kitty Hansen. (Foto Michael Bille FrandsenTV 2)

Gensyn og nye ansigter

Udover et gensyn med alle de kendte og elskede karakterer både blandt gæster og personale, dukker der også gamle kendinge fra tidligere sæsoner op.

En af dem er Kitty Hansen, som spilles af Andrea Øst Birkkjær. Hun var med i sæson 3 og 4, hvor hun trådte ind i serien som skuespillerelev. Her ankom hun til hotellet i selskab med hr. Weyse, der havde lovet at læse med hende hen over sommeren. Det endte som bekendt med, at hun gjorde et skæbnesvangert indtryk på en af de mandlige stamgæster, hr. Frigh.

Den nye sæson, der begynder i sommeren 1946 og bliver på otte afsnit, får premiere på TV 2 Play og TV 2 i 2024. Se de ni første sæsoner på TV 2 Play.

Kilde: TV2