Menu Luk

Er du kunstner og drømmer om at slå igennem med det du elsker at kreere?

Drømmer du om at få mere omtale og opnå et endnu bredere publikum? Så er Upcoming måske noget for dig!

Upcoming er et to delt projekt, som består af en digital kampagne og en fiktiv webserie, der har til formål at øge kendskabet til upcoming musikere, skuespillere, kunstnere, filmskabere m.fl.

Upcoming er drevet af Film Kollektivet, der ønsker at øge kendskabet til upcoming skabere som dem selv. Projektet skal ende ud i en fiktiv webserie, der samler op på alle erfaringer på vejen mod drømmen. Det koster selvfølgelig penge at eksponere vores kunstnere og promovere projektet. Vi håber derfor, at du kunne være interesseret i at støtte os.

Læs mere og ansøg på www.filmkollektivet.dk

BLIV EN DEL AF UPCOMING
Er du kunstner og drømmer om at slå igennem med det du elsker at kreere? Drømmer du om at få mere omtale og opnå et endnu bredere publikum? Så er Upcoming måske noget for dig!

Send os en ansøgning med din portfolio, så vil vi tage kontakt til dig snarest.

STØT UPCOMING
Upcoming er drevet af Film Kollektivet, der ønsker at øge kendskabet til upcoming skabere som dem selv. Projektet skal ende ud i en fiktiv webserie, der samler op på alle erfaringer på vejen mod drømmen. Det koster selvfølgelig penge at eksponere vores kunstnere og promovere projektet.

Støtten går til bl.a.annoncer, events & webserien, som inkorporerer kunstnernes værker.

Vi håber derfor, at du kunne være interesseret i at støtte os – Klik her.