Menu Luk

“Vild med dans”-deltager har hovedrolle i stor dansk spillefilm!

Skuespiller Sebastian Bull dansede i fredags sin sidste dans i Vild med dans på TV 2. Nu kan publikum se Sebastian Bull fra en helt anden side, når Nordisk Film Production i dag kan offentliggøre det allerførste stillbillede fra det kommende drama VOGTER, hvor Sebastian Bull har den ene hovedrolle som hårdkogt indsat over for Sidse Babett Knudsen som hans fangevogter. På rollelisten står også Dar Salim, Jacob Lohmann, Marina Bouras og mange flere.

 Det spændingsfyldte drama er instrueret af Gustav Möller og skrevet af ham selv og Emil Nygaard Albertsen – duoen bag det prisbelønnede filmhit Den Skyldige. VOGTER er en tankevækkende fortælling om tilgivelse og hævn, kærlighed og retfærdighed – med et moderne dansk fængsel som arena.

Handlingen

Den idealistiske fængselsbetjent Eva bliver fanget i sit livs dilemma, da manden, der er dømt for mordet på hendes søn, anbringes i det fængsel, hvor hun arbejder. Uden at afsløre sin hemmelighed beder Eva om at blive flyttet til den unge mands afdeling – den hårdeste og mest voldelige i fængslet. Her starter et nervepirrende drama, hvor Evas retsfølelse sætter både hendes moral og fremtid på spil.

Stærkt stjernecast anført af Sidse Babett Knudsen

I hovedrollen som fængselsbetjenten Eva er det lykkedes Nordisk Film Production at sikre Sidse Babett Knudsen. Sidste år spillede hun Birgitte Nyborg i den fjerde og meget roste sæson af Borgen på DR og Netflix, men rollen i VOGTER er hendes første danske filmrolle siden gangsterfilmen Kød & Blod fra 2020. 

Som Evas chef Rami ses Dar Salim, der senest kunne opleves i hovedroller i det populære actiondrama Underverden II og i den amerikanske thriller The Covenant. I andre centrale roller ses bl.a. Marina Bouras, Jacob Lohmann, Olaf Johannessen, Siir Tilif og Rami Zayat.

Filmen får biografpremiere over hele landet i 2024.

Kreditering: Nordisk Film Production // Jasper J. Spanning