Menu Luk

Aquaman and the Lost Kingdom

Superheltefilmen ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ (Aquaman 2) er opfølgeren til Aquaman om halvguden Arthur Curry, der også har optrådt i Justice League.

Efter at være blevet besejret af Aquaman vil Black Manta, der stadig er drevet af behovet for at hævne sin fars død, dræbe Aquaman én gang for alle. Black Manta er stærkere og mere skræmmende end nogensinde før, med styrken fra den mytiske Black Trident, som udløser en ondsindet kraft.

For at besejre Black Manta må Aquaman derfor række ud til sin fængslede bror Orm, den tidligere konge af Atlantis, og skabe en uventet alliance. Sammen må de lægge deres uenigheder til side for at beskytte deres rige og redde Aquamans familie og verden fra ødelæggelse.

Hovedrollen spilles igen af Jason Momoa, der selv har været med til at udvikle ideen til fortsættelsen, der er skrevet af manuskriptforfatteren bag den første film. Blandt birollerne finder vi bl.a. danske Pilou Asbæk

Instruktør James Wan (The Conjuring, Fast & Furious 7) står igen bag kameraet, som han også gjorde i den første undervandsfortælling om Aquaman.

Aquaman and the Lost Kingdom får premiere den 20. december