Menu Luk

Gyseren ‘Speak No Evil’ er en genindspilning af den danske film Speak No Evil fra 2022 af Christian Tafdrup

Speak No Evil

Da en amerikansk familie bliver inviteret til at tilbringe weekenden på en idylliske landejendom hos en charmerende britisk familie, som de blev venner med på ferien, forvandles det, der begynder som en drømmeferie, sig snart til et mareridt af en ferie.

Fra Blumhouse, producenten af ​​The Black PhoneGet Out og The Invisible Man kommer en intens spændingsthriller, med BAFTA-prisvinderen James McAvoy (SplitGlass) i hovedrollen som den karismatiske og formuende alfa han, hvis grænseoverskridende gæstfrihed skjuler et usigeligt mørke.

I øvrige roller i Speak No Evil ses Mackenzie Davis (Terminator: Dark FateHalt and Catch Fire) og Scoot McNairy (ArgoA Quiet Place Part II) som det amerikanske ægtepar Louise og Ben Dalton, der sammen med deres 11 årige datter Agnes (Alix West Lefler; The Good Nurse, Riverdale) takker ja til at tilbringe en weekend i selskab med Paddy (McAvoy), hans kone Ciara (Aisling Franciosi; Game of ThronesThe Fall) samt deres  hemmelighedsfulde, stumme søn Ant (filmdebuterende Dan Hough).

Filmen er skrevet og instrueret af James Watkins (Eden LakeThe Woman in Black), og baserer sig på Christian Tafdrup og Mads Tafdrups manuskript fra 2022 som først havde titlen Gæsterne men siden blev ændret til Speak No Evil. For Christian Tafdrup blev filmen en stor publikum- og anmeldersucces i Danmark og blev efterfølgende nomineret til flere filmpriser.

SPEAK NO EVIL  – biografpremiere den  12. september