Menu Luk

The Wonderful Story of Henry Sugar

Filmskaberen Wes Anderson har om nogen en helt speciel og meget genkendelig stil; The Grand Budapest Hotel, Moonrise Kingdom, The Fantastic Mr. Fox, The French Dispatch. Alle ret forskellige film – alle ekstremt Wes Anderson genkendelige.

I løbet af 2023, har AI været medvirkende til at lave nogle helt fantastiske ‘for sjov’-trailere, tankeeksperimenter i, hvordan elskede film ville se ud, hvis de fik Wes Anderson-treatment: Star Wars, Avatar eller sågar Olsen Banden

Nå, men noget tyder altså på, at Wes Anderson er blevet inspireret, af den inspiration han har kastet ud til verden, for traileren til den kommende Netflix-film ‘The Wonderful Story of Henry Sugar’, er den mest Wes Anderson-agtige Wes Anderson-trailer i mands minde.

Ikke mindst fordi den har alle elementerne af en Wes Anderson-trailer, men også fordi den er baseret på en fortælling af Roald Dahl – der også stod for forlægget til animationssucces’en ‘The Fantastic Mr. Fox’.

I ‘The Wonderful story of Henry Sugar kan publikum få lov til at nyde et cast bestående af af Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Ben Kingsley, Rupert Friend, Richard Ayoade og Dev Patel.

The Wonderful Story of Henry Sugar får premiere den 20. september på Netflix