Menu Luk

Ambulance

I “Ambulance” spiller Jake Gyllenhaal og Yahya Abdul-Mateen II de to brødre og Eiza Gonzales ses som ambulanceredderen, der ikke lader sig skræmme af de to bankrøvere. Handlingen er overført til Los Angeles og filmen er optaget on location i byens gader. Åh jo – og i en Falck-ambulance.

Will er desperat for at skaffe penge til sin kones livsnødvendige medicin, og opsøger det eneste menneske, han er sikker på, vil hjælpe ham. Hans bror Danny på sin side elsker sin bror, men har også længe savnet en makker, han kunne stole på … som en bror. For nu gælder det et bankkup med en gevinst på 32 millioner $. Will siger ja, og stiller sin erfaring som gammel soldat til Dannys rådighed. Men der bliver nu mere brug for en chauffør. Kuppet går galt, og pludselig er de på flugt i en stjålen ambulance med politiet lige i hælene. Og med en såret politimand og en ambulanceredder som ufrivillige passagerer.

Biografpremiere: Ambulance få premiere d. 17. marts

Kilde: UIP

Ambulancen – dansk film fra 2005

I dramaet »Ambulancen« begår to brødre, Tim og Frank (Paw Henriksen og Thomas Bo Larsen), røveri i en bank for at skaffe penge til den operation, der skal redde deres mor fra at dø. De flygter i en parkeret ambulance, men opdager for sent, at de nu hænger på en kvindelig lægepraktikant Julie (Helle Fagralid) og en hjertepatient, som dør hvis han ikke får hjælp.