Menu Luk

Kærlighed for voksne

Netflix har offentliggort den globale premieredato samt traileren til den danske Netflix-spillefilm Kærlighed for voksne.

Thrilleren bliver instrueret af den anerkendte instruktør Barbara Rothenborg og har prisvindende Dar Salim og Sonja Richter i hovedrollerne.

Kærlighed for voksne er en psykologisk thriller fyldt med en masse uventede drejninger, og hvor intet er, som det ser ud til. På overfladen ligner det, at Christian (Dar Salim) og Leonora (Sonja Richter) har det hele. De lever det perfekte liv med deres søn, der lige er blevet erklæret rask efter en langvarig og alvorlig sygdom. Deres fremtid ser endelig lys ud, men til en fest i Christians iværksætterfirma ser Leonora sin mand med en yngre kvinde, arkitekten Xenia (Sus Wilkins). Leonora indser, at Christian måske forlader hende. Hvordan kunne han gøre det? Hvordan kunne han forlade kvinden, der har ofret sin karriere? Kvinden, der har ofret alt for at tage sig af deres søn og deres familie? I det øjeblik tager Leonora en beslutning: Hun nægter at være kvinden, der blev forladt – og hun vil tage alle nødvendige midler i brug.

Om Kærlighed for voksne
Den dansksprogede spillefilm er baseret på romanen af samme navn skrevet af Anna Ekberg. Filmen er instrueret af Barbara Rothenborg og produceret af Marcella Dichmann for SF Studios. 

Medvirkende

Dar Saim (Sort Krabbe, Borgen, Game of Thrones), Sonja Richter (Elsker dig for evigt, Broen, Afdeling Q: Kvinden i buret), Sus Wilkins (Perfekte steder, Gidseltagningen), Mikael Birkkjær (Borgen, Forbrydelsen), Lars Ranthe (Druk, Kastanjemanden), Morten Burian (Gæsterne, Herrens veje, Bedrag), Benjamin Kitter (Lykke-Per), Karoline Hamm (Equinox) og Natalï Vallespir Sand (Protector).

Kærlighed for voksne får premiere på Netflix den 26. august 2022.