Menu Luk

Shazam! 2: Fury of the Gods

Superheltefilmen ‘Shazam! 2: Fury of the Gods’ er fortsættelsen til Shazam!, hvor den unge dreng Billy Batson får tildelt superheltekræfter, når han siger ordet “Shazam”.

Filmen er baseret på DC-tegneserierne af samme navn, der handler om superhelten Captain Marvel – et modstykke til Superman – med Solomons visdom, Herkules’ styrke, Atlas’ udholdenhed, Zeus’ kræfter, Achilleus’ mod og Merkurs hurtighed.

I skarp kontrast til de mørke, mørke og gryne film fra resten af DC Extended Universe, den første Shazam! var en sød voksenhistorie om et barn, der får magiske kræfter og opdager sin indre styrke (og også hvor sjovt det kan være at være superhelt). Det følgende, Shazam! gudernes vrede, fortsætter bestemt den samme tone og stil.

Se selv i filmtraileren. Shazam! (Zachary Levy) starter i terapi – bortset fra at han ikke engang taler med en terapeut, er fyren en børnelæge. Traileren introducerer også resten af Shazam-familien, som alle fik kræfter i slutningen af den forrige film, og nogle nye skurke, der begærer al den magt til sig selv. Så:

‘Shazam! 2: Fury of the Gods’ får biografpremiere den 25. december 2022

Kilde: kino.dk