Menu Luk

D23 Expo 2022

D23, også kendt som D23: The Official Disney Fan Club, er den officielle fanklub for Walt Disney Company. D23 er nok bedst kendt for den halvårlige konvention, der er blev afholdt siden 2009, hvor de forskellige Disney-datterselskaber præsenterer deres nye projekter.

Navnet D23 består af bogstavet D for Disney og tallet 23 i forhold til året 1923 , da Walt Disney grundlagde det, der skulle blive til Walt Disney Company .

Andor, Sæson 1

I en farlig tid begiver Cassian Andor sig ud på en færd, der vil gøre ham til en sand oprørshelt.

Kommer på Disney+ 21. september 2022

Disenchanted

Det er gået 15 år, siden Giselle og Robert blev gift, men Giselle er blevet desillusioneret over livet i byen. De beslutter sig for at flytte deres voksede familie ud i den søvnige forstad Monroeville i jagten på et mere eventyrligt liv  – men desværre bliver det ikke den hurtige løsning, hun havde håbet på. Forstæderne har et helt nyt regelsæt og en lokal dronningefigur i Malvina Monroe, der får Giselle til at gøle sig mere malplaceret end nogenside før. Giselle er frustreret over, at det ikke er så simpelt at leve lykkeligt til sine dages ende, og søger hjælp i det magiske Andalasia, hvorved hun ved et uheld gør hele byen til et levende eventyr og bringer sin families fremtidige lykke i fare. Nu er giselle i et kapløb med tiden for at hæve fortryllelsen og afgøre, hvad det virkelig betyder for hende og hende familie at leve lykkeligt til sine dages ende.

Kommer på Disney+ 24. november 2022

Hocus Pocus 2

Live-action komedien Hokus Pokus 2 er en hjemsøgende efterfølger til Halloween-kultklassikeren fra 1993, som bringer de vidunderligt grusomme Sanderson-søstre tilbage til mere komisk kaos. Det er 29 år siden, at nogen tændte Lyset med den sorte flamme og fik søstrene fra det syttende århundrede til at genopstå, og de søger efter hævn. Nu er det op til tre high school-elever at stoppe de glubske hekse fra at sprede ødelæggelse i Salem før daggry på Allehelgensaften.

Kommer på Disney+ 30. september 2022

National Treasure: Edge of History, Sæson 1

Mens Jess Valenzuela leder efter den største skat i historien, afsløres families hemmelige fortid.

Kommer snart på Disney+

Percy Jackson and the Olympians, Sæson 1

Demigod Percy Jackson leads a quest across America to prevent a war among the Olympian gods.

Kommer snart på Disney+

Secret Invasion, Sæson 1

Marvel Studios’ “Secret Invasion” fokuserer på Samuel L. Jackson som Nick Fury og Ben Mendelsohn som skrullen Talos – figurer, der mødte hinanden i “Captain Marvel”. Serien løfter sløret for en fraktion af formskiftende skruller, der har infiltreret Jorden i årevis.

Kommer snart på Disney+

Tales Of The Jedi, Sæson 1

En serie på seks episoder med historier bygget op omkring Jedi fra prequel-æraen. Mød to meget forskellige jedier – Ahsoka Tano og Grev Dooku. Hver især vil blive sat på prøver, når de træffer valg, der vil definere deres skæbner.

Kommer på Disney+ 26. oktober 2022

The Little Mermaid

‘Den Lille Havfrue’ genskaber den elskede historie om Ariel, en nysgerrig havfrue, der længes efter at opleve livet på land og mod sin fars ønske besøger overfladen. Ariel kommer på en uventet rejse til selvopdagelse, da hun møder en pris, en havheks og en utrolig ny verden.

I biograferne 26. maj 2023

 

The Mandalorian, Sæson 3

Efter Imperiets fald drager en enlig mandalorianer gennem den lovløse galakse med sit hittebarn, Grogu. Sekvenser med blinkende lys kan give anfald hos lysfølsomme personer.

Kommer snart på Disney+

The Santa Clauses, Sæson 1

Scott Calvin er tilbage! Efter at have været julemanden i 30 år, er han gladere end aldrig før. Men julen er ikke så populær som den har været, og julemandens magi er ved at forsvinde. Scott har svært ved at balancere sit krævende job med sit familieliv, og derfor beslutter han sig for at gå på pension, så han kan blive en bedre far og ægtemand. Men før han kan gøre det, må han først finde sig en værdig efterfølger.

Kommer på Disney+ 16. november 2022

Werewolf By Night, Sæson 1

På en mørk og dyster aften træder en hemmelig orden af monsterjægere ud af skyggerne og samles i det uhyggelige Bloodstone-tempel i anledning af deres leders død. I en mystisk og makaber hydelst til lederens liv kastesdeltagerne ud i en gådefuld og dødbringende dyst om et mægtigt relikvie – en jagt, der vil bringe dem ansigt til ansigt med et farligt uhyre. Med inspiration fra gyserfilm fra 1930’erne og 1940’erne søger denne hårrejsende special at vække en følelse af rædsel og uhygge, alt imens den afsøger et nyt hjørne af Marvel Cinematic Universe fyld med gys og gru.

Kommer på Disney+ 07. oktober 2022

 

Willow, Sæson 1

Den helt nye fantasyeventyrserie “Willow” er på vej til Disney+.

Kommer på Disney+ 30. november 2022

Kilde: Disney+