Menu Luk

Stranger Things, Sæson 4

Netflix offentliggør traileren til fjerde sæson til seriefænomen Stranger Things

I dag offentliggør Netflix traileren til fjerde sæson af det globale  seriefænomen Stranger ThingsStranger Things S4 bind 1 udkommer den 27. maj, og bind 2 udkommer den 1. juli.

Der er gået seks måneder siden Slaget ved Starcourt, der bragte både rædsel og ødelæggelse til Hawkins. Vores gruppe af venner kæmper nu med eftervirkningerne og er for første gang adskilt – og det at skulle navigere i den kompleksitet, der følger med high school, har ikke gjort tingene nemmere. Som alting er allermest sårbart, dukker en ny og rædselsvækkende overnaturlig trussel op – og med den følger et gruopvækkende mysterium, der, såfremt det bliver løst, potentielt kan gøre en ende på rædslerne fra The Upside Down. 

Siden udgivelsen i 2016 har det globale fænomen Stranger Things høstet over 65 priser og 175 prisnomineringer, herunder fra Emmys, Golden Globes, Grammys, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, en Peabody Award, AFI Program of the Year, People’s Choice Awards, MTV Movie & TV Awards, Teen Choice Awards og mange flere. Stranger Things, der tre gange har været Emmy-nomineret for bedste drama, er en af Netflix’ mest sete titler; sæson 3 med 582 millioner visningstimer og dermed den næstmest populære engelsksprogede serie i Netflix’ top-10.

Stranger Things er skabt af Duffer-brødrene og produceret af Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. Duffer-brødrene fungerer som executive producere på serien – sammen med Shawn Levy og Dan Cohen fra 21 Laps Entertainment samt Iain Paterson og Curtis Gwinn.