Menu Luk

Resort to Love

Anmeldt af Mille Lau

Nogle gange skal man videre, –
Eller skal man ?

Netflix har lanceret denne helt nye Rom-Com, Resort to Love, den handler om den søde Erica som står på kanten til at blive en berømt sangerinde, og alle hendes drømme om en musikkarriere vil gå i opfyldelse. Men så sker der det, der bare ikke må ske. Musikeren bag albummet vælger ikke at udsende albummet alligevel. Så er Erica på spanden, og vi ser at hun ligger i fosterstilling ligesom hun gjorde det efter brudet med sin eks-forlovede. Hendes bedste veninde Amber har en ny mulighed klar, og det betyder at hun skal tage til Maritius og prøve lykken som entertainer på et resort i fire måneder. 

Filmen er en rigtig sofabasker, så hvis vejret er lidt trist, eller man selv måske trænger til at hygge lidt, til en film hvor man bare skal underholdes, så man snildt hoppe ombord i denne. 

Det er ikke de største skuespilspræstationer, men på underholdende vis gjorde den min Lørdag aften på sofaen rigtig hyggelig. Det er betemt heller ikke en film man skal tænke så meget over, så hvis man går ind til det med den vinkel. Så synes jeg personligt at de kom rigtig fint igennem det. 

Der er gode klassikere mellem de cover numre som vores hovedperson giver sig i kast med undervejs. Humoren igennem filmen er også ganske glimrende, måde de laver sjov med hinanden og jeg træk på smilebåndet flere gange. 

Så hvis du mangler en film om kærlighed, venskab, og om at få en afslutning på det hele, så brug søndagen eller en anden dag på at slappe af til denne. 

Trailer:

Title: Resort to Love

Karakter: 3 ud af 6 stjerner

Instruktør: Steven K. Tsuchida

Medvirkende: Christina Milian, Sinqua Walls, Jay Pharoah, Tymberlee Hill med flere.

Genre: Romantisk Komedie

Spilletid: 1t 41m

Premiere: 29. Juli 2021