Menu Luk

» En rigtig god film, som alle med sans for den sorteste humor skal se

Booksmart – Anmeldt af Mille Lau

Olivia Wilde viser her med sin debut som instruktør, at det kan hun også. For hun er en rebel på lærredet, så vel som bag ved kameraet. Hun har formået at lave en virkelig underholdende film, hvor der alligevel er noget kant og nogle scener som for nogles vedkommende nok går over grænsen. Jeg synes personligt at den er hylende morsom, og vil sige at den er noget nyt i dens kategori. Selve plottet har vi jo set før med Highschool tøser som har gået lidt for meget op i karaktererne, og ikke har givet sig selv lov til at have tid til andet. Hvis disse to skal nå det, så skal det være i aften, for det er allersidste fest. Det kan jo kun ende galt, men gør det nu alligevel også det ?

Pigernes venskab og sammenhold gør at det bliver en film om dem og alle de andre, men sandhederne kommer på bordet undervejs, hårde og kontante, og det gør at man sidder tilbage med en følelse af at det ikke bare er en af de film som man ser en gang. For der er nogle scener jeg helt sikkert gerne vil opleve igen, og prøve at forstå dem nu jeg ved de kommer.

Skuespillet er ikke topklasse præstationer, men endnu engang synes jeg det giver noget til filmen at der kommer noget nyt liv på lærredet. For som instruktøren har de taget det til sig og gjort det til deres eget.

Alt i alt er det en rigtig god film, som alle med sans for den sorteste humor skal se. og nååh ja, så skal man også kunne holde sproget ud, for den seksuelle undertone er der fra start til slut, men er helt klart med til at gøre filmen sjov og underholdende.

Virkeligheden er ikke altid som man tror!

Booksmart

Instruktør: Olivia Wilde

Medvirkende: Kaitlyn DeverBeanie FeldsteinJessica Williams, Jason Sudeikis, Lisa Kudrow

Genre: Komedie

Spilletid: 1 t. 42 min.

Premiere: 20. maj 2019

[Sassy_Social_Share] 

Trailer