Menu Luk

Det er en nutidig og opdateret version af “I seng med fjenden”

Fatal Affair – Anmeldt af Mille Lau

Anmeldelse

Ellie Brooks har planer om at åbne sit eget advokatfirma, da storbyens pres er ved at være for meget, men en gammel college ven dukker pludselig op ud af det blå. Hvad der skulle have været en pigeaften, bliver i stedet til drinks i storbyen med ham, for at catche op på de sidste 20 år siden college. Med en enkelt tør over tørsten, og lidt for vovet så ender de med at kysse.

Det bliver begyndelsen på enden for Ellie, for vil David give op bare fordi hun nu er gift og har sin familie.

Livet er kørt fast for Ellie og hendes mand Marcus, de har lige købt hus i Oceancrest og han er ved at komme sig efter en alvorlig ulykke, og så venter han på det store projekt som arkitekt igen. 

Ellie nyder roen og freden ved vandet i deres nye hus, og det giver fornyet styrke til deres ægteskab. 

Men under overfladen lurer de mørke skygger, og det bliver et spind af løgne, dramaet vil ingen ende tage. Ellie kæmper for at komme igennem det, men vil det lykkedes uden at hendes kære kommer i klemme, men alle er i fare for at blive offer for det spil som er igang. 

Let som ingenting kan rollerne pludselig vende rundt, så hvem er i virkeligheden efter hvem, og hvem vil tro på sandheden? 

Ellie spilles af Nia Long, som spiller rollen ærligt og med passion, og man kan næsten mærke den smerte som bliver påført hendes liv. 

David spilles af Omar Epps, og han gør det super overbevisende som den sindssyge stalker, der for alt i verden vil have sin vilje pga. sine narcisistiske personlighedsforstyrrelser. 

Det er en nutidig og opdateret version af “I seng med fjenden”, så hvis man kan lide at sidde og holde vejret flere gange undervejs så man skal helt klart se den her film. Alt i alt en rigtig god psykologisk thriller fra Netflix’ side, og man skal aldrig tro at filmen ender godt før teksterne begynder at rulle. 

Filmen skal have fire store stjerner

Fatal Affair

Originaltitel: Fatal Affair

Instruktør: Peter Sullivan

Medvirkende:  Nia LongOmar EppsStephen Bishop, Aubrey Cleland

Genre: Drama, Thriller

Spilletid: 1t 29min

Premiere: 16. juli 2020

[Sassy_Social_Share] 

Trailer