Menu Luk

» Hacker er virkelig spændende for alle familiens medlemmer

Hacker – Anmeldt af Mille Lau

Anmeldelse:

I denne familiefilm får vi fortalt den spændende historie, om en kvantecomputer og dens tilhørende algoritme, som kan få mennesker til, at synes noget helt andet end deres egne meninger. Det er selvfølgelig ikke noget som skal falde i de forkertes hænder. Men det bliver også jagten på sandheden for, at finde ud af hvad der skete med Benjamins mor Anna.

Benjamin er nu 13 år, og virkelig dygtig som hacker, så han hjælper til i skolen så klassen får gode karakterer, og da Savannah kommer til, bliver der for alvor sat gang i jagten på hans mor, for er det virkelig hende, som har været væk i seks år, som dykker op på overvågningsvideoen?

Benjamin husker den dag hun forsvandt, og de ting han husker kan de bruge i jagten, mest så de ved hvem de skal stole på. Men er det de forkerte de holder sig til ?

Hacker er virkelig spændende for alle familiens medlemmer, dog vil jeg sige at den kan være en smule uhyggelig for familiens mindste.

Alle computer interesserede drenge og piger, kan virkelig godt glæde sig til at få forklaret hvad Forsvarets Efterretningstjeneste er, og hvorfor det er så vigtigt at finde Zeus filerne.

De to unge skuespillere gør det virkelig godt, og der er ingen tvivl om at de kan blive fremtidens prisvindere. Rumle Kærså som vi tidligere har set medvirke i Voice Junior på TV2, og han har ikke talentet for at optræde fra fremmede med en far som vi kender fra Moonjam. Josephine Højbjerg som vi kender fra Tinkas Juleeventyr leverer også en pragtpræstation i filmen.

Andre nævneværdige skuespillere i filmen er Mille Dinesen som spiller de unge teenagerers værge, og hun gør det super godt i denne film, og hun er med til at gøre filmen dramatisk. Claus Riis Østergaard som vi kender fra bla. Norskov, er også med til at gøre filmen forståelig for alle.

Sidst skal Poul Berg, der er filmens instruktør have stor ros for at lave en film på alle niveauer så der er noget at følge med i for familiens medlemmer. Poul Berg som tidligere har lavet julekalenderen Tidsrejsen er utrolig god til at have mange fortællinger med i samme billede, og det gør at hele familien bliver samlet om hans værker.

[TheChamp-FB-Comments]

Hacker

Instruktør: Poul Berg

Medvirkende: Josephine Højbjerg, Rumle Kærså, Signe Egholm Olsen, Mille Dinesen, Claus Riis Østergaard, Morten Suurballe

Genre: Familiefilm, Action, Thriller

Spilletid: 1 t. 36 min.

Premiere: 28. marts 2019

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share]

Trailer