Menu Luk

» En helt fantastisk animeret historie, som både er for børn, unge og voksne

How to Train Your Dragon: The Hidden World – Anmeldt af Mille Lau

Anmeldelse:

DreamWorks har endnu engang lavet en helt fantastisk animeret historie, som både er for børn, unge og voksne. For de er så dygtige til at lave flere lag i filmen, så hele familien kan få noget ud af det. Selvom det er 10 år siden historien om Hikke og Tandløs begyndte, så virker det slet ikke så længe siden, og så alligevel for Hikke er blevet en næsten voksen mand, og er nu høvdingen i sit vikingerige. Tandløs viser sig som dragernes alfa, så sammen er de et magtfuldt makkerpar, som kan overvinde det hele.

Nu hvor drager og vikinger lever i et forenet utopia, begynder der nu at være så crowded at der skal findes plads til de nye drager som vikingerne redder fra de onde dragedræbere. 

Og da de finder ud af at den ondeste af dem alle Gimmel er på vej til at finde dem, må de finde et nyt sted at slå sig ned, alt i mens at Hikke og Tandløs er på jagt efter denne hemmelige drageverden. 

Der er nogle helt vildt fede detaljer undervejs i filmen bla. i en scene hvor man ser de to drager forsøger at imponere hinanden, her har vi et close-up hvor man ser genspejlene i deres øjne, selvom det måske lyder af en lille ting, så er det noget af det man husker efter man har forladt biografen. Især også i scenen hvor de flyver igennem den hemmelige drageverden var noget der virkelig tog pusten fra publikum, for det er så flot og har det mest fantastiske farvespind. 

Noget som også fungerede helt fantastisk var humoren i filmen, – der var hele tiden noget man kunne grine af, en dum bemærkning eller en virkelig sjov replik. Det er lidt som når man har en indforstået humor mellem gode venner. Og det var en fornøjelse at høre at det var hele salen som reagerede på dette… 

Endnu engang har de haft succes med at få bygget historierne sammen, og få fortællingerne til at fylde så utrolig meget hos publikum uanset alder. Så hvis I ikke allerede har set den, så kom afsted.

Hvis I endnu ikke har set de første så ligger 1’eren klar på Netflix og 2’eren er klar på HBO Nordic, så nu kan det blive til et drage/vikinge maraton i vinterferien! 

[TheChamp-FB-Comments]

How to Train Your Dragon: The Hidden World

Instruktør: Dean DeBlois

Medvirkende: Gerard ButlerCate BlanchettKristen WiigKit HaringtonJonah HillJay Baruchel

Genre: Animation

Spilletid: 1 t. 44 min.

Premiere: 31. januar 2019

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer