Menu Luk

» Alt i alt en rigtig glimrende serie

No te puedes esconder – Anmeldt af Mille Lau

Anmeldelse

Vi møder sygeplejersken Monica og hendes datter Natalia, som forsøger at leve deres liv i Madrid. I gennem de første afsnit får vi historien omkring deres flugt fra Mexico, og den frygtelige ægtemand/far. Med nye liv og en tilværelse i Madrid, burde det hele være løst, men det viser sig at der er mange der er efter hinanden. Langsomt som serien skrider frem bliver vi mere og mere bevidste om at vi har med en psykopat at gøre, og muligvis flere. Men hvem har gjort det, hvem har myrdet og hvem vil sætte alt på spil for at redde datteren, moderen og ikke mindst deres eget liv. Og som med så mange andre serier, så handler det hele om hævn, og hvem er så mindst korrupt, og hvem kan man stole på, virkelig vil en det bedste.

Vi møder et helt traditionelt plot, men handlingen bliver udført knap så traditionelt.

Flere gange undervejs i de ti afsnit ser vi utraditionelle kameravinkler som virkelig giver en dybde til serien. Det er dog ikke de store skuespilpræstationer der bærer handlingen i mål, men på en måde så komplimenterer de to ting hinanden ganske glimrende.

Virkningen bliver også igennem hvert afsnit understøttet rigtig fint af underlægningsmusikken som giver det hele lidt kant.

Denne mexicanske serie skiller sig ud fra de andre narko og kartel serier, der er blevet produceret en masse af de seneste år. De formår at holde spændingen fra start til slut. Serien overrasker alligevel undervejs, samtidig med der også er lidt forudsigelighed i den.

Alt i alt en rigtig glimrende serie, som både fungerer i den synkroniserede version med engelske stemmer, men hvis man kan holde det spanske ud, så synes jeg personligt at den skal ses på original sprog.

No te puedes esconder (You cannot hide)

Instruktør: Alejandro Bazzano, Manuel Sanabria

Medvirkende:  Blanca SotoEduardo NoriegaIván Sánchez

Genre: Action, Crime

Spilletid:  45 min.

Premiere: 24. januar 2020

[Sassy_Social_Share] 

Trailer

Martin Riis Larsen

Ejer og stifter, samt skribent