Menu Luk

» har desværre tendens til, at blive plat flere gange

Pokémon Detective Pikachu – Anmeldt af Lucas Meyer

Anmeldelse:

Inden jeg skulle ind og se denne film, havde jeg høje forventninger, da jeg har været en rigtig stor pokemon fan som lille.

Filmen handler om drengen Tim, der ingen pokemon har, men møder sin fars gamle makker, pokemonen Pikachu. De prøver sammen, at finde frem til omstændighederne omkring farens død. Dette foregår i byen Ryme City, hvor pokemoner og mennesker lever sammen side om side. Herefter kommer de to ud på noget af et eventyr.

Historien fungerer faktisk okay, men har desværre tendens til, at blive plat flere gange. Der er langt mellem de gode jokes, og skuespillet af Justine Smith og Kathryn Newton er ikke det bedste, men okay. Ryan Reynolds, som spiller Pikachu, er nok noget af det bedste ved filmen og det klarer han super godt. Det er her der er mest humor.

I slutningen af filmen stikker det lidt af og bliver for plat for mig, samtidig bliver det også meget forudsigeligt. Dog bliver den reddet for mig af, at man har været stor fan som lille og derfor er det en nostalgisk oplevelse at se den. Det er sjovt, at genopleve alle de pokemoner, man samlede på sine samlekort som lille og pokemonerne er godt lavet i live-action. De er realistiske uden det bliver for animeret, og man har ramt rimelig godt hvordan man tænker en pokemon vil se ud i virkeligheden. 

Der er en lille sjov ting til sidst ved filmens slutning, som bliver afsløret og som man måske ikke lige havde tænkt over. Jeg havde i hvert fald ikke.

Min konklusion er, at jeg nok ville give den 3 stjerner, men fordi man bliver taget tilbage til barndommen og den på mange måder er tro mod pokemonuniverset og det man elsker ved pokemon, giver jeg den 4 stjerner.

[TheChamp-FB-Comments]

Pokémon Detective Pikachu

Instruktør: Rob Letterman

Medvirkende: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Bill Nighy, Ken Watanabe, Chris Geere

Genre: Animation, Action, Eventyr

Spilletid: 1 t. 44 min.

Premiere: 09. maj 2019

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer

Lucas Meyer

Skribent