Menu Luk

» Mads Mikkelsen går fra Le Chiffre til en slags James Bond

Polar – Anmeldt af Morten Kibsgaard

Anmeldelse:

Jeg vidste virkelig intet om denne film, før jeg satte mig ned for at se den. Jeg havde selvfølgelig set traileren og derfra forventede jeg en actionfyldt film, som måske nok var lidt plat. Men jeg havde ikke troet, at jeg skulle se en fucking hardcore sort komisk actionfilm, hvor jeg lidt oplever Mads Mikkelsen gå fra at have spillet skurken Le Chiffre, til en slags James Bond, med et tvist af Liam Neeson.

Så hvis du ikke er klar på nogle bandeord her og der, så skal du ikke se denne film, eller læse videre i denne anmeldelse.

Polar handler om den pensioneret snigemorder Duncan, spillet af Mads Mikkelsen. Hans tidligere bureau skylder ham en masse penge, men hvis han når at dø inden de skal udbetales, kan bureauet beholde pengende. Derfor har bureauet sendt en gruppe unge lejemodere efter ham, så han kan blive slået ihjel.

Hver gang Duncan falder i søvn, bliver han jagtet af sin fortid i et modbydeligt mareridt. Og uden at spoile for meget, så ender fortiden også med at indhente ham i virkeligheden, til sidst i filmen.

Denne film er virkelig fucking hardcore. Der er ikke sparet på noget – blod, headshots, nøgne damer, sjove one-liners, og en klassisk amerikansk kidnapningshistorie.

Desværre så falder tempoet fuldkommen ud af den nogle gange, men alligevel synes jeg de har balanceret fint imellem rå action og det følsomme, når filmen en er slut.

På IMDb står der intet om at denne film er en komedie, men det kan jeg love dig for, at det er den! – Jeg lå flad af grin op til flere gange. Og selvom jeg så den alene, så var der lyd på hver gang.

Jeg kan slet ikke beskrive hvor fucking fed filmoplevelse jeg havde, og jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange jeg blev nødt til at råbe “FUUUUCK!”, pga. de fede actionsekvenser der er. Så der er absolut ingen tvivl om, at denne film bare skal ses! 

Det er dog ikke en film, som er komme op måle sig med de allerbedste, men kæft hvor jeg hyggede mig hele vejen igennem. Mads Mikkelsen spiller ganske glimrende, men når filmen er omme, så er filmens perle nok alligevel Vanessa Hudgens, som spiller pigen Camille.

Jeg var lidt i tvivl, om jeg faktisk skulle give den fem stjerner. Men på grund af tempoet der falder helt ned tid tider, ender jeg på fire fucking flotte stjerner!

[TheChamp-FB-Comments]

Polar

Instruktør: Jonas Åkerlund

Medvirkende: Mads Mikkelsen, Vanessa HudgensKatheryn WinnickFei RenMatt Lucas

Genre: Action, Komedie 

Spilletid: 1 t. 58 min.

Premiere: 25. januar 2019

Distributør: Netflix

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer

Morten Kibsgaard

Udvikler og skribent