Menu Luk

» Det hele kører lidt i slowmotion

Den Sidste Gentleman (The Old Man & The Gun) – Anmeldt af Mille Lau

Anmeldelse:

Historien om Forrest Tucker er en endeløs beretning om den venlige bankrøver som stille og fredeligt går ind i banken og blot fortæller at det er et røveri. Får fortalt historien om hvordan han i begyndelsen af 80’erne kører igennem byerne i Missouri, og en efter en får røvet bankerne. 

Han gør det i samarbejde med to andre røvere, og sammen får de hver gang en lille pose penge hver som de kan leve for, indtil den næste bank skal besøges. 

Robert Redford som spiller Forrest Tucker har sagt at det er han sidste rolle og at han nu vil på pension. Han spiller egentlig rollen ganske fint, men der er lidt underliggende i at filmen køres i et halvt gear for lavt. Overordnet er rammen, historien og udgangspunktet helt udemærket, men det bliver lidt som om at vi bare skal have listet alle deres bedrifter som røvere, og lige have med at han er stukket af flere gange end nogen anden. 

Filmen om udbryderkongen, som skulle være Robert Redford’s afslutning på en lang og mindeværdig karriere, når ikke rigtig målet om at slutte på toppen. Til gengæld skal Casey Affleck som spiller Betjenten John Hunt, have stor ros for sin måde at underspille rollen. Hans karakter bliver virkelig et bærende element i filmen, og han bliver også kastet ud i lidt af hvert. Virkelighedens John Hunt må virkelig have ofret ALT for at fange den sidste gentleman. 

Jeg synes overhovedet ikke at underlægningsmusikken passede til filmen, nogle steder tog jeg mig i at tænke at det var lydsporet fra en anden film som begyndte at rulle ind over den film jeg sad og så. 

I bund og grund synes jeg det er helt vildt ærgerligt, hvis Robert Redford skal gå på pension med denne film som sin sidste, for det er slet ikke sådan her jeg vil huske ham. Det hele kører for meget  i slowmotion fra start til slut. 

[TheChamp-FB-Comments]

The Old Man & The Gun

Instruktør: David Lowery

Medvirkende: Robert Redford, Casey Affleck, Sissy Spacek

Genre: Biografi, Komedie, Drama

Spilletid: 1 t. 33 min.

Premiere: 04. april 2019

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share]

Trailer

Mille Lau

Skribent